OUTFIT / A POP OF RED

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing jersey pleated skirt outfit red bandana chokerRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing red bandana choker scarf outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grey pleated jersey skirt outfit leather jacketRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing paisley scarf red bandana choker outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Supertrash ankle boots

[english]

The day before yesterday I already told you about my love for bandanas (read the article here), so it shouldn’t come as a surprise that I’m wearing one again today. This time I’m not wearing my beloved black bandana though, but a new color: red. I really like the contrast it creates with the neutral colored outfit!

“I like the contrast of this red bandana with the neutral colored outfit!”

What do you think of the pop of red and this outfit in general?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Eergisteren vertelde ik jullie al over mijn liefde voor bandana’s (lees het artikel hier), dus het is waarschijnlijk niet heel verrassend dat ik er vandaag weer één draag. Ik draag dit keer echter niet mijn geliefde zwarte bandana, maar een nieuwe kleur: rood. Ik vind het contrast dat wordt gecreëerd met de neutraal gekleurde outfit heel leuk!

“Ik vind het contrast van deze rode bandana met de neutraal gekleurde outfit erg tof!”

Wat vind jij van de ‘pop of red’ en van deze outfit als geheel?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Pleated skirt: Sissy-Boy (very similar HERE)
T-shirt: HEMA (HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Ankle boots: Supertrash (old, but similar HERE)
Bandana scarf: ASOS (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1763407″]


Follow on Bloglovin

2 comments