OUTFIT / ARMY GREEN JEANS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing army green jeans primark leather jacket zara outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing green primark jeans skinny scar asos outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing army green primark jeans outfit leather biker jacket zara chain bagRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black leather jacket green jeans outfit omoda shoesRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Christian Paul Watch grid check elwood outfit details zara chain bag

[english]

I’m slowly adding more color to my wardrobe. You might have already noticed my obsession for powder pink, but just recently I also added a pair of army green jeans to my wardrobe. For years I’ve only been wearing black jeans and a few times you might have spotted me in blue or white jeans. So me wearing a pair of colored jeans is very exceptional. I just like how an army green pair of jeans subtly adds a bit of color to your look, without being too much in your face.

“Me wearing a pair of colored jeans is very exceptional.”

By the way, isn’t it ridiculous that I’m still wearing jeans and jackets in July? The weather has been horrible lately and will continue to be the next few weeks. Boooooo!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Langzamerhand voeg ik steeds meer kleur toe aan mijn garderobe. Mijn liefde voor poederroze is je misschien al opgevallen, maar pas geleden heb ik ook een legergroene jeans aan mijn garderobe toegevoegd. Jarenlang heb ik alleen maar zwarte jeans gedragen en een enkele keer heb je mij misschien kunnen spotten in een blauwe of witte jeans. Dus dat ik nu een gekleurde jeans draag is heel exceptioneel. Ik vind het leuk hoe een legergroene jeans subtiel een beetje kleur toevoegt aan je outfit, zonder meteen te schreeuwerig te zijn.

“Dat ik een gekleurde jeans draag is heel exceptioneel.”

Trouwens, is het niet belachelijk dat het juli is en dat ik nog steeds jeans en jassen draag? Het weer is echt vreselijk de laatste tijd en het lijkt erop dat het de komende weken niet veel beter wordt. Booooeeee!

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Jeans: Primark
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Body suit: H&M (HERE)
Skinny scarf: Asos (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Ankle boots: Omoda (HERE)
Watch: Christian Paul (HERE)
Necklace: Take What You Need (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1737271″]


Follow on Bloglovin

2 comments