OUTFIT / COFFEE AND CREAM

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cream trench coat outfit bandana bagRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bandana tied around bag cream trench coat d ring belt trousersRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M cream trench coat outfit d-ring belt trousers mangoRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bandana tied around bag chanel boy bag outfit details cream trench cluse watch

[english]

As you might have noticed I’m currently enjoying a family holiday in France, but here’s an outfit from when I still was in the Netherlands. I took these photos last week when the weather was still pretty shitty in my homeland, hence the coat. But hey, that didn’t stop me from enjoying an ice coffee! Ice coffee doesn’t really fit my new lifestyle (more about that here), but I allow myself a cheat meal every now and then ;)

“The shitty weather didn’t stop me from enjoying an ice coffee!”

What do you think of this black and cream accents look?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Zoals je misschien al was opgevallen ben ik momenteel samen met mijn familie vakantie aan het vieren in Frankrijk, maar hier is een outfitje van toen ik nog in Nederland was. Ik nam deze foto’s vorige week toen het weer in mijn thuisland nog behoorlijk kak was, vandaar de jas. Maar hé, dat weerhield me er niet van om lekker te genieten van een ijskoffie! Ijskoffie past eigenlijk niet helemaal bij mijn nieuwe levensstijl (meer daarover hier), maar ik sta mezelf zo nu en dan een cheat meal toe ;)

“Het kakweer weerhield mij er niet van om lekker van een ijskoffie te genieten!”

Wat vind jij van de ‘pop of red’ en van deze zwarte outfit met crème accenten?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Cream trench coat: H&M (old, but very similar HERE)
Top: Mango (old, but similar HERE)
Trousers: Mango (old, but very similar HERE)
Loafers: Gabor (on sale HERE)
Bandana scarf: ASOS (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1770006″]


Follow on Bloglovin

2 comments