OUTFIT / THE H&M FLARED SLEEVES SHIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M bell sleeves shirt leather skirt outfit loafersRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M flared sleeves shirt outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing H&M flared sleeves shirt outfit a-line button up skirt bandanaRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing cluse La Bohème mesh watch outfit details H&M flared sleeves shirt button front skirtRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing a-line button through skirt outfit H&M big sleeves shirtRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing paisley bandana scarf neckerchief choker outfit details

[english]

Those who follow me on Instagram (@RedReidingHood) probably recognize this H&M flared sleeves shirt. At first I wasn’t quite sure about this shirt, so I asked my Instagram followers for their opinion. I think 99% voted yes, so I decided to keep it. And man, I’m so glad I did! I love it so much now and I really don’t understand why I wasn’t sure about it at first. A blue shirt is a must-have in every woman’s wardrobe and the flared sleeves give it such a nice twist. Today I paired it with my beloved faux leather a-line button through skirt, but I can already think of millions of other ways to combine this shirt!

“I asked my Instagram followers for their opinion upon this H&M flared sleeves shirt”

So, what do you think? Was keeping this shirt a wise decision?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Degene die mij volgen op Instagram (@RedReidingHood) herkennen dit H&M flared sleeves shirt waarschijnlijk wel. Eerst was ik niet helemaal zeker over mijn aankoop, dus ik besloot mijn Instagram volgers te vragen naar hun mening. Ik denk dat zo’n 99% voor heeft gestemd, dus ik besloot ‘m te houden. En man, wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! Ik ben nu helemaal verliefd op dit shirt en ik snap werkelijk waar niet waarom ik eerst twijfelde. Een blauw shirt is een een musthave in de garderobe van elke vrouw en de wijde mouwen geven het een interessante twist. Vandaag combineerde ik ‘m met mijn geliefde nepleren a-lijn button through rokje, maar ik heb al miljoenen andere combinaties met dit shirt in mijn hoofd!

“Ik vroeg mijn Instagram volgers naar hun mening over dit H&M flared sleeves shirt”

Dus wat vind jij? Was het een goede keuze om dit shirt te houden?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Skirt: H&M (HERE and similar HERE)
XL sleeves shirt: H&M Trend (HERE)
Chain bag: Zara (old, but similar HERE)
Loafers: Gabor (on sale HERE)
Bandana scarf: ASOS (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1752287″]


Follow on Bloglovin

2 comments