OUTFIT / THE WHITE OFF-SHOULDER SHIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing off shoulder shirt flared sleeves H&M blouse button through skirt outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing off-shoulder top H&M flared sleeves shirt faux leather skirt outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing off-shoulder shirt flared sleeves blouse H&M outfit detailsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing off-shoulder shirt H&M leather a-line skirt outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing faux leather a-line button through skirt H&M outfit details

[english]

This shirt features two trends I currently am obsessed with in one: off-shoulder and flared sleeves. So it’s probably needless to say that I love it a lot! I’m so bummed by the fact that I forget to bring it with me on vacation, since I think it would have looked great on the beach as well. Oh well, it might be a little bit too hot here in France to wear a shirt anyway ;)

“I combined this romantic white off-shoulder shirt with some more edgy items.”

For this city look I combined this white off-shoulder shirt, which I think is very romantic, with some more edgy items: a faux leather skirt and a bandana. What do you think of this outfit?

xoxo,
Rowan

[dutch]

In deze blouse zitten twee trends waar ik momenteel geobsedeerd door ben verwerkt: off-shoulder en wijde mouwen. Dus het lijkt me onnodig om te zeggen dat ik helemaal verliefd ben op deze blouse! Ik baal er alleen zo van dat ik ‘m vergeten ben mee te nemen op vakantie, aangezien hij denk ik ook heel tof was geweest voor een dagje strand. Ach ja, het is misschien toch een beetje te heet hier in Frankrijk om een blouse te dragen ;)

“Ik combineerde deze romantische witte off-shoulder blouse met wat stoerdere items.”

Voor deze city look combineerde ik deze witte off-shoulder blouse, welke ik erg romantisch vind, met wat stoerdere items: een nepleren rok en een bandana. Wat vind jij van deze outfit?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
White off-shoulder shirt: H&M (similar HERE and HERE)
Button through skirt: H&M (HERE and similar HERE)
Bandana scarf: ASOS (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Ankle boots: Supertrash (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”1788551″]


Follow on Bloglovin

3 comments