OUTFIT / WHERE’S WALDO?

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing red/white striped long sleeve T-shirt outfit Parisiènne RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing double bridge sunglasses bandana choker neckerchief outfit striped topRED REIDING HOOD: Paris fashion blogger wearing striped top outfit supertrash bootsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing red/white striped T-shirt outfit details one teaspoon black denim shorts

[english]

A couple of days before we were going to leave for our holiday in France, I decided a needed a red/white striped long sleeve T-shirt in my life. I figured I would totally look like a Parisiènne on holiday in her own country. I quickly ordered one online (since I couldn’t find any in stores) and crossed my fingers for it to arrive in time. So when the mailman came to deliver a package of that very webshop one day before we would leave, I couldn’t be more excited! I tried it on and it was perfect!

“I would look très Parisiènne in a red/white striped long sleeve.”

But when my boyfriend came home from work that evening and spotted my new T-shirt laying on the table his first words were: “Hey, where’s Waldo?”. So while I thought I would look très Parisiènne, my boyfriend was comparing me to a character from a children’s book. I figured he would probably be the only one to think of Waldo though. So I put it in my suitcase anyway and brought it with me to France (from where I’m writing this). Fortunately the first day I wore it no one compared me to Waldo, but one of my family members did call me ‘pirate’. Oh well, I’m totally fine with the funny comparisons now and I can laugh about it. I just think Waldo and pirates have great taste!

“My boyfriend compared me to Where’s Waldo.”

Anyway, I took these photos yesterday when we visited Rennes, the capital city of Brittany (a province in France). The renaissance architecture actually reminded me of Paris, making me feel less Waldo and more Parisiènne ;)

xoxo,
Rowan

[dutch]

Een paar dagen voordat we zouden vertrekken naar onze vakantiebestemming in Frankrijk, besloot ik dat ik een rood/wit gestreept T-shirt met lange mouwen nodig had. Ik bedacht me dat ik eruit zou zien als een Parisiènne op vakantie in haar eigen land. Ik bestelde er snel één online (aangezien ik er geen in de winkels kon vinden) en duimde opdat het op tijd binnen zou zijn. Dus toen de postbode één dag voor vertrek een pakketje kwam brengen van de webwinkel in kwestie, was ik intens gelukkig! Het T-shirt was perfect!

“Ik zou er très Parisiènne uitzien in dit rood/wit gestreepte T-shirt.”

Maar toen mijn vriend die avond thuiskwam van werk en mijn nieuwe T-shirt op de tafel zag liggen waren zijn eerste woorden: “Hé, where’s Waldo?”. Dus terwijl ik dacht dat ik er très Parisiènne uit zou zien, vergeleek mijn vriend mij met een figuur uit een kinderboek. Ik suste mezelf met de gedachte dat hij waarschijnlijk de enige zou zijn die die vergelijking zou maken. Dus ik stopte ‘m in m’n koffer en nam ‘m mee naar Frankrijk (vanwaar ik dit schrijf). Gelukkig vergeleek niemand me de eerste dag dat ik ‘t T-shirt droeg met Waldo, maar één van mijn familieleden noemde me wel ‘piraatje’. Ach ja, ik vind de grappige vergelijkingen nu wel prima en kan er zelf ook wel om lachen. Naar mijn mening hebben Waldo en piraten gewoon een fantastische smaak!

“Mijn vriend vergeleek me met Where’s Waldo.”

In ieder geval, deze foto’s zijn gisteren gemaakt toen we Rennes, de hoofdstad van Bretagne, bezochten. De renaissance architectuur deed me grappig genoeg wel heel erg denken aan Parijs, waardoor ik me minder Waldo en juist meer Parisiènne voelde ;)

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Red/white striped long sleeve T-shirt: OTTO (HERE and similar HERE)
Denim shorts: Noisy May (on sale HERE)
Bandana scarf: ASOS (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Ankle boots: Supertrash (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”1799631″]


Follow on Bloglovin

8 comments