WHY YOU SHOULD START INVESTING IN LINGERIE RIGHT NOW

RED REIDING HOOD: Lingerie flatlay passionata belle de jour bra thong
RED REIDING HOOD: Lingerie flatlay passionata belle de jour bra thongPassionata Belle de Jour Push-up bra – HERE
Passionata Belle de Jour thong – HERE

[english]

For years I’ve been one of those girls who didn’t want to spend a dime on underwear, because no one sees it anyway (except for the boyfriend, poor man). I always wore the cheapest and most convenient bras and panties I could find. I’ve got tons of worn to death skin colored underwear tucked away in a drawer. And they should be tucked away, because they’re not very appealing to the eye. Just recently I decided to start investing in beautiful lingerie though. Let me explain why.

“I’ve got tons of ugly worn to death skin colored underwear.”

After reading the book ‘How to be Parisian wherever you are’ I’m obsessed with Parisian and French women in general. They always look amazing. Ir’s not just about what they’re wearing, but also about their attitude: that ‘je ne sais quoi‘. Apparently one of the reasons why they always walk around with such great confidence is because they knów they look good, even underneath their clothes. They don’t wear beautiful lingerie for men, but only to make themselves feel good. If a guy gets lucky enough to see it, he should consider himself blessed. Twenty percent of the annual clothing budget of French women even goes to lingerie and I actually start to understand why. I just recently got myself this gorgeous lingerie set from Passionata and whenever I wear it I feel on top of my game, even though no one sees it. I feel sexier and I just take myself more seriously when I know I’m wearing gorgeous lingerie in stead of old panties with holes in them. Tomorrow I’ll leave for a two week vacation to the land of lingerie, so I might add some more prettiness to my lingerie collection during my vacation.

“I feel on top of my game when I wear this beautiful lingerie set from Passionata!”

What about you? Do you invest in lingerie or are you more like the old me and simply buy the cheapest panties you can find?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Jarenlang was ik één van die meiden die geen rooie cent aan ondergoed wilde besteden, omdat toch niemand het zou zien (behalve mijn vriend dan, arme man). Ik droeg altijd de goedkoopste en meest handige bh’s en onderbroeken die ik kon vinden. Ik heb duizenden versleten huidkleurige onderbroeken weggestopt in een lade liggen. Ze moeten ook echt weggestopt worden, want ze zijn allesbehalve aangenaam voor het oog. Pas geleden heb ik echter besloten om te investeren in mooie lingerie. Laat me je uitleggen waarom.

“Ik heb een lade vol met met versleten huidkleurig ondergoed.”

Nadat ik het boek ‘How to be Parisian wherever you are’ heb gelezen ben ik geobsedeerd met Parijse en Franse vrouwen in het algemeen. Ze zien er altijd fantastisch uit. Het gaat niet alleen om wat ze dragen, maar ook om hun attitude: die ‘je ne sais quoi‘. Blijkbaar is één van de redenen waarom ze altijd zoveel zelfvertrouwen uitstralen het feit dat ze wéten dat ze er goed uitzien, zelfs onder hun kleding. Ze dragen geen mooie lingerie voor mannen, maar puur voor henzelf. Als een man zoveel geluk heeft dat hij ‘t mag zien, mag hij zichzelf gezegend voelen. Twintig procent van het jaarlijkse kledingbudget van Franse vrouwen gaat zelfs naar lingerie en ik begin te begrijpen waarom. Pas geleden heb ik dit prachtige lingeriesetje van Passionata ontvangen en elke keer als ik ‘t draag voel ik me op m’n best, ook al ziet niemand het. Ik voel me sexier en ik neem mezelf gewoon serieuzer als ik weet dat ik mooie lingerie draag in plaats van versleten onderbroeken met gaten. Morgen vertrek ik voor twee weken vakantie naar het land van lingerie, dus misschien voeg ik tijdens mijn vakantie wel wat moois toe aan mijn lingeriecollectie.

“Ik voel me fantastisch als ik dit prachtige lingeriesetje van Passionata draag!”

En jij? Investeer je in lingerie of ben je meer zoals mijn oude zelf en koop je gewoonweg de goedkoopste onderbroeken die je kan vinden?

xoxo,
Rowan


[show_shopthepost_widget id=”1770258″]


Follow on Bloglovin

4 comments