BACK TO THE 90’S WITH MY NEW ADIDAS GAZELLE SNEAKERS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Adidas Gazelle 2016 grey sneakersRED REIDING HOOD: Fashion blogger Adidas Gazelle sneakers grey

[english]

The 90’s are making a huge comeback! I’m talking about slip dresses, gigantic logos, choker necklaces, matte lipsticks, but also sneakers! And when it comes to reviving 90’s sneakers Adidas is leading. They already made the Stan Smith and Superstar booming again, but the ‘new’ must-have retro sneaker from Adidas is the Gazelle. Thanks to Size I happen to be a proud owner of a pair of these classic babies now!

“When it comes to reviving 90’s sneakers Adidas is leading!”

I think I might even love them more than my Stan Smiths and Superstars. I love that the upper is made of suede. Plus I’ve got this thing with gold at the moment, so I’m really digging the gold foil branding on the sides of the shoes. As you can see I got them in grey (available here), because it’s just such a versatile color and really matches my wardrobe. I also love the pink version, but those are just harder to combine.

“I love the suede upper and the gold foil branding on the sides.”

Which Adidas Gazelle color do you like best? Check them all out here!

xoxo,
Rowan

[dutch]

De jaren 90 komen helemaal terug! Ik heb ‘t over slip dresses, gigantische logo’s, choker kettingen, matte lippenstiften, maar ook sneakers! En als het aankomt op 90’s sneakers nieuw leven inblazen is Adidas toonaangevend. Zo hebben ze de Stan Smith en Superstar weer helemaal in weten te maken, maar de ‘nieuwste’ must-have retro sneaker van Adidas is de Gazelle. Dankzij Size ben ik nu de trotse eigenaresse van deze klassieke babies!

“Als het aankomt op 90’s sneakers nieuw leven inblazen is Adidas toonaangevend!”

Ik denk dat ik ze zelfs nog leuker vind dan mijn Stan Smiths en Superstars. Ik vind het tof dat de bovenkant gemaakt is van suède. Bovendien heb ik tegenwoordig iets met goud, dus ik vind ook het gouden logo aan de zijkanten van de schoenen heel gaaf. Zoals je kan zien heb ik ze in het grijs (hier verkrijgbaar), omdat het zo’n veelzijdige kleur is en goed valt te combineren met mijn garderobe. De roze versie vind ik ook fantastisch, maar die zijn denk ik wel wat lastiger om te combineren.

“Ik vind de suede bovenkant en het gouden logo aan de zijkanten heel tof.”

Welke Adidas Gazelle kleur vind jij het mooist? Bekijk ze hier allemaal!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

1 comment