BEAUTY / TOMMY HILFIGER THE GIRL, A PERFECT SUMMER FRAGRANCE

THE GIRL - TOMMY HILFIGER

[english]

When I was a teenager my absolute favorite fragrance was Tommy Girl. It was a fresh and light fragrance, which fitted my small budget and moreover fitted my personality. Most ‘teen’ fragrances at the time were very sweet, which didn’t fit my ‘tomboy’ style. Tommy Girl isn’t that sweet though. I think it’s therefore that not only girls love the fragrance, but women as well. Ever since it got released in 1996 it’s a favorite among many girls and women around the world.

“Tommy Girl wasn’t as sweet as other ‘teen’ fragrances.”

Although now that I’m older I can really appreciate strong and spicy fragrances, I still like my fragrances to be light in summer. Next to that I want them to be inexpensive, since sweating and jumping in the pool makes your perfume go off and I don’t want to be reapplying an expensive perfume all day long. The newly released fragrance ‘The Girl’ from Tommy Hilfiger seems to be that perfect summer fragrance. It contains green pear, violet leaf, green fig and cedarwood and costs only €29,99 for 30 ml. Sounds great, right? I’ve got to get myself a bottle!

“Tommy Hilfiger’s newly released fragrance ‘The Girl’ is perfect for summer.”

By the way: the nautical themed promotion video features supermodel Gigi Hadid, who is the new ‘Tommy Girl’. Did you know she designed a capsule collection for Tommy Hilfiger which will be released this autumn? It will contain sportswear, shoes and accessories like watches and sunglasses. I can’t wait to see the results!

xoxo,
Rowan

[dutch]

In mijn tienerjaren was Tommy Girl absoluut mijn favoriete geurtje. Het was een frisse en lichte geur, welke paste binnen mijn kleine budget en bovendien paste bij mijn persoonlijkheid. De meeste ‘tienergeurtjes’ waren destijds extreem zoet, wat niet paste bij mijn ‘tomboy’ stijl. Tommy Girl is daarentegen helemaal niet zo zoet. Ik denk ook dat het om die reden is dat niet alleen meisjes dol zijn op dit geurtje, maar ook vrouwen. Sinds het in 1996 werd gelanceerd is het een favoriet van vele meiden en vrouwen over de hele wereld.

“In tegenstelling tot andere ‘tienergeurtjes’ was Tommy Girl niet zo zoet.”

Ook al kan ik nu ik ouder ben sterke en kruidige geurtjes heel erg waarderen, ‘s zomers houd ik nog steeds van lichte geurtjes. Daarnaast wil ik vooral dat ze niet te duur zijn, aangezien zweten en zwemmen ervoor zorgt dat je parfum eraf gaat en ik geen zin heb om de hele dag een dure parfum opnieuw aan te brengen. Het pas gelanceerde geurtje ‘The Girl’ van Tommy Hilfiger lijkt het perfecte zomergeurtje. Het bevat groene peer, viooltjes, groene vijg en cederhout en kost maar €29,99 voor 30 ml. Klinkt goed, toch? Ik wil ‘m!

“Tommy Hilfigers pas gelanceerde geurtje ‘The Girl’ is perfect voor de zomer.”

Trouwens: supermodel Gigi Hadid is de hoofdrolspeelster in de promotievideo in nautische stijl, omdat ze de nieuwe ‘Tommy Girl’ is. Wist je al dat ze een capsulecollectie voor Tommy Hilfiger heeft ontwerpen welke dit najaar uitkomt? Het zal sportkleding, schoenen en accessoires zoals horloges en zonnebrillen bevatten. Ik kan niet wachten om de resultaten te zien!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

3 comments