NEW IN / MEET MY MAN-REPELLING MULES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing western style white mules Warehouse Asos

[english]

It was love at first sight when I spotted these western style white mules from Warehouse at ASOS on sale a few weeks ago. I love everything about them: the color, the pointy toes, the chunky heel and the elasticated inserts. They are just perfect! Or at least, that’s what I thought.

“My female followers love my new mules, but men despise them.”

When I posted a picture of myself wearing them on Instagram last week, the opinions on my new shoes were deeply divided. My female followers absolutely LOVED them, but the men (including my boyfriend) absolutely despised them. I kind of already predicted it and I honestly don’t mind. I don’t dress to impress men, but to express my own style. I don’t always go for the most flattering or sexy options, but rather for the options that fit my style. These mules aren’t the most flattering or sexy shoes in the universe as well: they might make my feet look a bit clownish and longer than they really are, but I couldn’t care less. I love my man-repelling mules and that’s all that matters!

“I don’t dress to impress men, but to express my own style!”

I do think it’s funny to hear men’s opinion on certain type of garments sometimes though, especially my boyfriend’s opinion. He always has the funniest things to say about the newest fashion trends, so I convinced Vincent to do a new YouTube series where we’re going to discuss a new fashion trend together each time. I think it would be hilarious, so stay tuned! Subscribe to my channel here!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik een paar weken geleden deze witte muiltjes in western style van Warehouse spotte bij ASOS. Ik vind alles aan ze geweldig: de kleur, de puntige neus, de grove hak en de elastieken zijkanten. Ze zijn gewoon perfect! Of tenminste, dat is wat ik dacht.

“Mijn vrouwelijke volgers vinden mijn nieuwe muiltjes geweldig, maar mannen gruwen ervan.”

Toen ik vorige week een foto van mezelf op Instagram plaatste waarbij ik ze aanhad, waren de meningen sterk verdeeld. Mijn vrouwelijke volgers vonden ze helemaal fantastisch, maar de mannen (inclusief mijn eigen vriend) gruwden ervan. Dat had ik eigenlijk al verwacht en eerlijk gezegd kan het me geen zak schelen. Ik kleed me niet om mannen te imponeren, maar om mijn eigen stijl te uiten. Ik ga niet altijd voor de meest flatterende of sexy opties, maar juist voor de opties die passen bij mijn eigen stijl. Deze muiltjes zijn ook niet bepaald de meest flatterende of sexy schoenen in het universum: ze zijn misschien een beetje lomp en laten mijn voeten er langer uitzien dan ze eigenlijk zijn, maar dat kan me helemaal niets schelen. Ik houd van mijn man-afwerende muiltjes en dat is alles wat telt!

“Ik kleed me niet om mannen te imponeren, maar om mijn eigen stijl te uiten!”

Toch vind ik het weleens grappig om de meningen van mannen over bepaalde kledingstukken te horen, vooral de mening van mijn vriend. Hij heeft altijd de grappigste dingen te zeggen over de nieuwste fashion trends, dus overtuigde ik Vincent om een nieuwe YouTube serie te doen waarin we elke keer samen een nieuwe modetrend gaan bediscussiëren. Ik denk echt dat het hilarisch gaat worden! Abonneer je hier op mijn YouTube kanaal!

xoxo,
Rowan


SHOP MORE MULES

[show_shopthepost_widget id=”1888099″]


Follow on Bloglovin

1 comment