OUTFIT / FROM BEACH TO CITY DRESS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing striped maxi dress bershka outfit maison martin margiela for H&M blazer RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing structured blazer Maison Martin Margiela for H&M outfit details blue quilted cross body bag zara skinny scarfRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing pastel blue zara quilted cross body bag outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing side split stripe maxi dress outfit details

[english]

It’s the last day of August, which means almost every one is either coming home from vacation now or is already back to work. Time to shove all of our beach clothes at the back of our closets again and don’t touch them until next summer. Or not?

“Some holiday garments are perfectly suitable for life in the city as well.”

Some holiday garments are perfectly suitable for life in the city as well, it just all depends on the styling. This casual dress in combination with flipflops for example has been my favorite outfit to wear to the beach during my holiday in France. But when I switch the sandals for ankle boots and add a blazer, scarf and nice bag, this dress instantly looks super chic! Isn’t it funny what styling can do? I’m not ready to tuck this dress away at the back of my closet just yet!

“I’m not ready to tuck this dress away at the back of my closet just yet!”

What do you think of this look?

xoxo,
Rowan

PS: Do you want to know my secret to keeping my clothes from fuzz and pills? Find out here!

[dutch]

Het is de laatste dag van Augustus, wat betekent dat bijna iedereen óf nu terugkomt van vakantie óf zelfs alweer aan het werk is. Tijd om al onze strandkleding weer achterin onze kast te schuiven en er een jaar lang niet naar om te kijken. Of niet?

“Sommige vakantiekledingstukken zijn ook heel geschikt voor het stadsleven.”

Sommige vakantiekledingstukken zijn ook heel geschikt voor het stadsleven, het hangt gewoon helemaal af van de styling. Deze casual jurk is in combinatie met slippers was bijvoorbeeld mijn favoriete outfitje om te dragen naar het strand tijdens mijn vakantie in Frankrijk. Maar als ik de sandalen verwissel voor enkellaarsjes en er een blazer, sjaal en mooie tas aan toe voeg, lijkt deze jurk opeens hartstikke chique! Is het niet grappig wat een beetje styling kan doen? Ik ben er in ieder geval nog lang niet klaar voor om deze jurk achterin mijn kast te proppen!

“Ik ben er nog niet klaar voor om deze jurk achterin mijn kast te proppen!”

Wat vind jij van deze look?

xoxo,
Rowan

PS: Wil je weten hoe ik ervoor zorg dat mijn kleding vrij blijft van pluizen en pillen? Ontdek het hier!


WHAT I’M WEARING
Dress: Bershka (similar on sale HERE)
Blazer: Maison Martin Margiela for H&M (old, but similar HERE)
Bag: Zara (similar HERE and HERE)
Ankle boots: Omoda (HERE)
Scarf: ASOS (HERE)
Watch: Cluse (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1898731″]


Follow on Bloglovin

2 comments