OUTFIT / OPPOSITES ATTRACT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing striped shirt black one teaspoon shorts noisy may RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing striped shirt bandana neckerchief outfit one teaspoon shorts RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing double bridge sunglasses outfit details bandana neckerchief

[english]

Today I’m wearing a shirt and shorts. I just really love the contrast of covered arms and bare legs, opposites really do attract I guess. I also love the combination of boots and shorts, blazers and shorts and sweaters and shorts. Those ‘opposites’ combinations happen to be perfect for the current type of weather we’re experiencing in the Netherlands. It actually feels more like autumn than summer at the moment, which fashion-wise I kind of do like, but mood-wise not so much…

“I love the contrast of covered arms and bare legs, opposites really do attract!”

Can I order 30 degrees somewhere please?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Vandaag draag ik een shirt and shorts. Ik ben dol op de combinatie van bedekte armen en blote benen, tegenpolen trekken elkaar schijnbaar echt aan. Ik vind de combinatie van laarzen en shorts, blazers en shorts en sweaters en shorts dan ook superleuk. Die ‘tegengestelde’ combinaties zijn trouwens perfect voor het huidige weer in Nederland. Het voelt momenteel meer als herfst dan als zomer, wat ik fashion-wise best leuk vind, maar mood-wise absoluut niet…

“Ik ben dol op het contrast van bedekte armen en blote benen, tegenpolen trekken elkaar aan!”

Kan ik ergens 30 graden bestellen?

xoxo,
Rowan

PS: Deze foto’s zijn gemaakt tijdens mijn vakantie in Frankrijk. Blote benen zijn in Nederland op het moment helaas niet te doen, het is zo koud!


WHAT I’M WEARING
Shorts: Noisy May (HERE)
Shirt: Sissy-Boy (old, but very similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Sunglasses: Fashion-click (HERE)
Ankle boots: Supertrash (via Omoda)
Bandana scarf: Asos (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1858775″]


Follow on Bloglovin

2 comments