OUTFIT / SUMMER, IS THAT REALLY YOU?

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing moschino bag bow tie top zara outfit leopard sandals RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bow tie top zara outfit one teaspoon shorts noisy may RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing one teaspoon shorts noisy may bow tie shoulder top outfit leopard sandalsRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing love moschino quilted bag outfit details the fifth broadway watch

[english]

Right when I was about to give up on summer, shorts and sandals, the sun decided to show it’s face again this week. And how! It’s been tropical hot the last couple of days and it will be again today. So bye bye coats and long pants, helloooo sun-kissed skin!

“It’s been tropical hot the last couple of days!”

I’m going to have a picknick in the park today with my best friend. What are your plans on this hot and sunny day?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Net toen ik op het punt stond om de zomer, shorts en sandalen op te geven, besloot de zon zijn gezicht weer eens te laten zien deze week. En hoe! Het was de afgelopen dagen tropisch heet in Nederland en dat zal het vandaag weer zijn. Dus doei doei jassen en lange broeken, hallooo zongebruinde huid!

“Het was de afgelopen dagen tropisch heet!”

Ik ga vandaag lekker picknicken in het park met mijn beste vriendin. Wat zijn jouw plannen voor deze hete en zonnige dag?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Top: Zara (similar HERE)
Shorts: Noisy May (HERE)
Bag: Love Moschino (old, but similar HERE)
Leopard sandals: Zara (old, but similar HERE)
Sunglasses: Ray-Ban (HERE)
Watch: The Fifth ‘broadway’ (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1886119″]


Follow on Bloglovin