OUTFIT / THE SUPER COMFY RIB KNIT MIDI SKIRT

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing rib knit midi skirt outfit Kim Kardashian look leather jacketRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing rib knit skirt bandana scarf neckerchief outfit double bridge sunniesRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing rib knit midi skirt grey outfit bandana scarfRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing double bridge sunnies outfit details bandana scarf neckerchief

[english]

Oh my, I don’t understand why I didn’t decide to get a rib knit midi skirt earlier! It looks classy, but is super comfy at the same time. Midi skirts usually aren’t known for their comfort, since they often are so tight that you’re forced to walk with baby steps. This stretchy knitted version allows me to make steps as big as I want though, the freedom! Now I get why Kim Kardashian loves them so much (next to fact that they let her booty pop of course)! ;)

“I love the contrast of covered arms and bare legs, opposites really do attract!”

What do you think of rib knit midi skirts and the way I styled it?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Wauw, ik snap niet waarom ik niet eerder een ribgebreide midi-rok heb gekocht! Ze zien er classy uit, maar zijn bovendien ook nog eens hartstikke comfortabel. Midi-rokken staan over het algemeen niet bekend om hun comfort, aangezien ze vaak zo strak zitten dat je gedwongen bent om in babystapjes te lopen. Deze stretchy gebreide variant laat me echter stappen maken zo groot als ik wil, de vrijheid! Nu snap ik waarom Kim Kardashian er zo dol op is (naast het feit dat haar kont er natuurlijk heel goed in uitkomt)! ;)

“Ik ben dol op het contrast van bedekte armen en blote benen, tegenpolen trekken elkaar aan!”

Wat vind jij van midi-rokken en de manier hoe ik ‘m gestijld heb?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Rib knit midi skirt: Costes (sold out, but similar HERE and HERE)
T-shirt: HEMA (HERE)
Leather jacket: Zara (old, but similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Sunglasses: Fashion-click (HERE)
Ankle boots: Supertrash (via Omoda)
Bandana scarf: Asos (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1864896″]


Follow on Bloglovin

6 comments