VLOG + MY WEEKLY DIARY IN INSTAGRAM PICTURES #29

COLLAGE

[english]

Our holiday has come to an end, but fortunately we’ve got plenty of photo and video footage to look back to our wonderful holiday in France. During our last week in Brittany we took a plunge in the bright blue sea, visited both big and tiny cities and ate lots of not so healthy but oh so yummy food. I could tell you all about our second week in Brittany, but since pictures and even more videos are worth a thousand words, I highly recommend you to just check out the photos above or on my Instagram account@RedReidingHood. But also make sure to check out the vlog of our second week in Brittany by scrolling down. I even took some cool underwater footage, so it’s definitely worth checking out! I’m planning on uploading new vlogs and videos on my YouTube channel more frequently by the way, so please do subscribe to my channel to be the first to know when a new video is up!

“We took a plunge in the bright blue sea, visited both big and tiny cities and ate lots of food!”

Back to reality now!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Onze vakantie is tot een einde gekomen, maar gelukkig hebben we nog veel foto- en videomateriaal om terug te kijken op onze prachtige vakantie in Frankrijk. Gedurende onze laatste week in Bretagne namen we een duik in de helderblauwe zee, bezochten we zowel grote als kleine steden en aten we heel veel niet zo gezond maar wel erg lekker eten. Ik zou jullie alles kunnen vertellen over onze eerste week hier, maar aangezien foto’s en video’s meer zeggen dan duizend woorden, raad ik aan om simpelweg de foto’s hierboven of op mijn Instagram account @RedReidingHood te bekijken. Maar zorg er ook zeker voor dat je de vlog die ik heb gemaakt over onze eerste week in Bretagne bekijkt door naar beneden te scrollen. Ik heb zelfs hele gave onderwaterbeelden gemaakt, dus het is het zeker waard om te bekijken! Ik ben trouwens van plan om vaker vlogs en video’s te uploaden op mijn YouTube kanaal, dus abonneer je op mijn kanaal om de eerste te zijn die het weet als er een nieuwe video online staat!

“We namen een duik in de helderblauwe zee, bezochten zowel grote als kleine steden en aten veel lekkers!”

Terug naar de realiteit!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin