8X THE BEST LEOPARD PRINT ITEMS + HOW TO WEAR INSPIRATION

RED REIDING HOOD: Fashion blogger leopard print
& Other Stories leo faux fur coat / ASOS leopard print skinny scarf / The Ragged Priest leopard cami dress / Zign classic pumps / Miss Selfridge leopard print denim skirt / Mango leopard print cross body bagMango leopard print blouse / ASOS double buckle leopard waist and hip belt

[english]

We used to keep a dress-up box with lots of old clothing from my mom and aunts at the attic, among them many items with leopard print. For a long time I was convinced that leopard print solely belonged to the dress up box (except for shoes with leopard print), but now that the stores are stuffed with it I changed my mind: I love leopard print! And I won’t be the only one this season, because autumn/winter 2016 will be all about this formerly trashy print. I therefore thought it would be fun to surf the internet looking for the best leopard print items. You find them in the collage above! Oh, and in case you have no idea how you can combine this print, just scroll down for some ‘how to wear’ inspiration. You’re welcome ;)

“Autumn/winter 2016 will be all about this formerly trashy print.”

What do you think of the comeback of leopard print? Yea or nay?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Vroeger hadden we op zolder een verkleedkist staan met een hele hoop oude kleding van mijn moeder en tantes, waaronder heel veel items met panterprint. Lange tijd ben ik van mening geweest dat panterprint ook alleen maar in de verkleedkist (op schoenen met panterprint na) voor mocht komen, maar nu de winkels er vol mee hangen ben ik toch om: ik houd van panterprint! En ik zal dit seizoen niet de enige zijn, want herfst/winter 2016 staat helemaal in het teken van dit vroeger ó zo ordinaire printje. Ik vond het dan ook hoog tijd om het internet af te struinen op zoek naar de leukste items met panterprint. Je ziet ze in de collage hierboven! O, en mocht je nu echt geen idee hebben hoe je dit printje combineert? Scroll dan even door voor de broodnodige ‘how to wear‘ inspiratie. Graag gedaan ;)

“Herfst/winter 2016 staat helemaal in het teken van dit ooit zo ordinaire printje.”

Wat vind jij van de comeback van panterprint? Leuk of niet-leuk?

xoxo,
Rowan

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Maja Wyh wearing leopard print trousers RED REIDING HOOD: Fashion blogger collage vintage leopard print coat street style RED REIDING HOOD: Fashion blogger Fashion Me Now Leopard print coat outfit RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leopard print skirt fashion weekImage sources: Maja Wyh, Collage Vintage, Fashion Me Now and Ginny’s Closet


Follow on Bloglovin