NEW IN / KENDALL + KYLIE BOOTS FROM OMODA

RED REIDING HOOD: Omoda Kendall + Kylie finley boots violet

[english]

Oh my God you guys, I think I’ve got a new favorite shoe brand: Kendall + Kylie! It’s like everything these girls touch turns in gold, because these shoes are PERFECTION!

“I’ve got a huge weakness for pointy shoes!”

 

I didn’t even knew the Jenner sisters designed shoes, until I came across this brand while browsing the Omoda website (something I, being the shoe addict that I am, do on a regular base). It was love at first sight: all of their shoes are so pointy and I’ve got a big weakness for pointy shoes! Omoda was sweet enough to send me my two favorites: Violet, a low flat pointy boot, and Finley, a pointy ankle boot with a block heel. I already know I will be wearing these babies very often, so stay tuned for outfit photos!

“I simply couldn’t choose!”

What do you think of my new Kendall + Kylie boots?

xoxo,
Rowan

[dutch]

O jongens, ik denk dat ik een nieuw favoriet schoenenmerk heb ontdekt: Kendall + Kylie! Het lijkt erop dat alles wat deze meiden aanraken verandert in goud, want deze schoenen zijn PERFECTIE!

“Ik heb een enorm zwak voor puntige schoenen!”

Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat de zusjes Jenner schoenen ontwierpen, totdat ik dit merk tegenkwam toen ik op de website van Omoda zat te surfen (iets wat ik, als een ware schoenenfetisjist, vaak doe). Het was liefde op het eerste gezicht: al hun schoenen zijn zo puntig en ik heb een enorm zwak voor puntige schoenen! Omoda was zo lief om mij m’n twee favorietjes te sturen: Violet, een laag puntig laarsje, en Finley, een puntig enkellaarsje met blokhak. Ik weet nu al dat ik deze schatjes heel vaak zal gaan dragen, dus bereid je voor op veel outfits!

“Ik kon gewoon niet kiezen!”

Wat vind jij van mijn nieuwe Kendall + Kylie laarsjes?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

4 comments