OUTFIT / BARE LEGS IN AUTUMN

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing breton striped longsleeve reclaimed vintage ASOS outfit white denim shorts one teaspoon RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black and white striped longsleeve outfit white denim shorts noisy may RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white denim shorts one teaspoon outfit oversized striped top

[english]

I just came back from a tropical holiday, but being back in Holland isn’t that bad actually. Of course I miss the magnificent blue seas and waving palm trees of Curaçao, but the weather in Holland has been amazing for the time of the year! I’m wearing freaking shorts in autumn! You won’t hear me complaining at all, let’s just all enjoy this Indian summer for as long as it lasts. I’m not ready to give into autumn just yet. Although I must admit I did already order a Pumpkin Spice Latte at Starbucks this week, shh! ;)

“Let’s enjoy this Indian summer for as long as it lasts!”

What do you think of this basic black and white look?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Ik ben net terug van een tropische vakantie, maar terug zijn in Nederland is zo slecht nog niet. Natuurlijk mis ik het helderblauwe water en de wuivende palmbomen van Curaçao, maar het weer in Nederland is zo fantastisch voor de tijd van het jaar! Ik draag verdorie een korte broek in de herfst, het moet niet gekker worden! Maar mij hoor je niet klagen hoor, laten we vooral maar lekker genieten van deze heerlijke nazomer zo lang het nog duurt. Ik ben er nog niet klaar voor om me over te geven aan de herfst. Al moet ik wel toegeven dat ik deze week een Pumpkin Spice Latte heb besteld bij de Starbucks, sst! ;)

“Laten we vooral maar lekker genieten van deze heerlijke nazomer zolang het nog duurt!”

Wat vind je van deze simpele zwart/wit outfit?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Striped longsleeve: Reclaimed Vintage (HERE)
Shorts: Noisy May (on sale HERE)
Ankle boots: Omoda (HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Belt: ASOS (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”1961747″]


Follow on Bloglovin