OUTFIT / MONKI’S MUST-HAVE COAT FOR THE COMING SEASON

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Monki PC fluffy kimono coat limited edition teddy coat outfit leopard shirt RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing teddy coat monki fluffy coat outfit asos farleigh jeans leopard blouseRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Monki fluffy coat 10 years limited edition outfit leopard shirtRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Monki PC fluffy kimono coat outfit details RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing choker bow tie necklace pieces outfit detailsSAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

Let me introduce you to Monki’s must-have coat for the coming season: the fluffy kimono coat. IT’S SO FLUFFY I’M GONNA DIE! No really, this coat is so freaking soft! It feels like you’re leaving the house in the most comfortable blanket ever. It looks very chic at the same time though. Comfy ánd chic items are the best! I don’t know how they do it, but I always find the best coats at Monki. My favorite coat for the past four years has been a green Monki parka with a white faux fur trim. I still get complimented every time I wear it. This fall/winter my beloved parka will have to make way for this fluffy number though, because I’m planning to wear it all day err day. The fluffy kimono coat is a limited edition because of Monki’s 10 year anniversary (hooray!) and will hit stores September 21st!

“Monki Groningen opens September 16th and customers get 20% off for flashing a smile!”

Talking about stores: me and my fellow people from the northern of the Netherlands are very veery veeery pleased by the fact that Monki is opening it’s doors in Groningen (Herestraat 45) next week! September 16th to be precisely. Customers will be treated to opening day sweets and 20% off at the cash register for simply flashing a smile. That sounds like a sweat deal, right? To celebrate this great event Monki asked me to host a giveaway among my amazing followers: I’ve got the opportunity to make one of you very happy with this limited edition fluffy kimono coat worth €100,-! I will be hosting the giveaway on my Instagram @redreidinghood next week, so make sure to follow me on Instagram and stay tuned for the giveaway details!

“One of you can win this super fluffy limited edition coat worth €100!”

So, will you be visiting the Monki Groningen store opening? I totally would if I could (hellooo, 20% off!), but ‘unfortunately’ I’ll be on holiday in Curaçao then. I might just give my sister a list of things that she has to get for me ;)

xoxo,
Rowan

[dutch]

Mag ik je voorstellen aan Monki’s must-have jas voor het komende seizoen: de fluffy kimono jas. IT’S SO FLUFFY I’M GONNA DIE! Nee echt, deze jas is zo ontzettend zacht! Het voelt alsof je gehuld in je dekbed het huis uit bent gegaan. Toch ziet ie er tegelijkertijd ook nog eens hartstikke chique uit. Comfy én chique items zijn helemaal mijn ding! Ik weet trouwens niet hoe ze het doen, maar ik vind de mooiste jassen altijd bij Monki. Mijn favoriete jas is de afgelopen vier jaar een groene Monki parka geweest met een witte nep bontkraag. Ik krijg er nog altijd complimentjes voor als ik ‘m draag. Deze herfst/winter zal mijn geliefde parka toch plaats moeten gaan maken voor dit fluffy exemplaar, want ik ben van plan ‘m dag in dag uit te gaan dragen. De fluffy kimono jas is een limited edition vanwege Monki’s 10-jarig bestaan (hoera!) en zal vanaf 21 september in de winkels liggen!

“Monki Groningen opent 16 september en klanten krijgen 20% korting voor het tonen van een lach!”

Over winkels gesproken: ik en mijn mede noorderlingen zijn heel heeel heeeel erg blij met het feit dat Monki volgende week haar deuren zal gaan openen in Groningen (Herestraat 45)! 15 september om precies te zijn. Klanten zullen worden getrakteerd op openingsdagsnoepjes en 20% korting aan de kassa voor het simpelweg tonen van een glimlach. Dat klinkt als een goede deal, toch? Om dit fantastische evenement te vieren vroeg Monki mij om een winactie te hosten onder mijn geweldige volgers: ik heb de kans om één van jullie heel blij te maken met deze limited edition fluffy jas met een waarde van €100,-! Ik zal de winactie gaan hosten op mijn Instagram @redreidinghood volgende week, dus zorg ervoor dat je me volgt op Instagram en houd deze in de gaten voor details over de winactie!

“Eén van jullie kan deze superzachte limited edition jas ter waarde van €100,- winnen!”

Dus, ga jij de Monki Groningen winkelopening bezoeken? Als ik zou kunnen zou ik het zeker doen (hallooo, 20% korting!), maar ‘helaas’ ben ik dan op vakantie op Curaçao. Misschien geef ik mijn zusje wel een lijstje met dingetjes die ze voor mij moet halen ;)

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

2 comments