4 GORGEOUS COATS TO WEAR THIS FALL/WINTER

marksspencer

[english]

Although I just recently showed you a bare-legs-outfit, it seems like autumn has really begun now. Slowly the leafs are starting to fall from the trees and temperatures don’t reach higher than 13 degrees. That might all sound a bit depressing, but I’m actually very much looking forward to autumn! The most important reason? Being able to wear snugly sweaters and warm coats and therefore the excuse to buy new stuff! The thing I like buying best are coats, I just loooove coats.

“Autumn has really begun now, so I’m allowing myself to buy a new coat.”

Of course I immediately started my search for a new one. My number one command is that it needs to be a long coat, I love the chic look of those! I already have a beautiful black one and a grey one, so now I’m searching for a nice colored one. I happened to find the most beautiful ones at Marks & Spencer: a gorgeous beige one with some sort of ring-button, one in a phenomenal powder pink color, a super fluffy green one and a navy blue one in marine style. I find it very hard to choose, so I need your help: which one do you like best?

“I found these gorgeous coats at Marks & Spencer!”

Oh, and when I finally decided which one to get, I’m going to use the discount code I spotted on Acties.nl to order the coat with a €10,- discount. Score!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Hoewel ik jullie pas geleden nog een blote-benen-outfit liet zien, lijkt de herfst nu dan toch echt te zijn begonnen. Langzamerhand beginnen de blaadjes van de bomen te vallen en de temperaturen komen voorlopig niet hoger uit dan 13 graden. Dat klinkt misschien een beetje deprimerend, maar ik verheug me juist enorm op de herfst! De belangrijkste reden? Het kunnen dragen van lekkere warme truien en dikke jassen en daarmee het excuus om nieuwe dingen te mogen kopen! Hetgeen wat ik altijd het leukste vind om te kopen zijn nieuwe jassen, ik ben gewoon echt dol op jassen.

“Het is nu echt herfst dus mag ik van mezelf een nieuwe jas uitzoeken.”

Ik ben mijn zoektocht naar een nieuw exemplaar dan ook meteen begonnen. Mijn nummer één eis is dat het een lange jas moet zijn, dat vind ik zo mooi chique staan! Ik heb al een hele mooie zwarte en grijze, dus ik ben nu op zoek naar een leuk kleurtje. Uiteindelijk liep ik de leukste bij Marks & Spencer tegen het virtuele lijf: een prachtig beige exemplaar met een soort ring-knoop, één in een geweldige poederroze kleur, een superaaibare groene en een navy-blauwe in mariniersstijl. Ik vind het ontzettend moeilijk kiezen, dus schakel ik bij deze jullie hulp in: welke vinden jullie het leukst?

“Deze prachtige jassen vond ik bij Marks & Spencer!”

O, en als ik er dan over uit ben welke het gaat worden, dan gebruik ik wanneer ik ‘m ga bestellen de kortingscode die ik laatst spotte op Acties.nl voor €10,- korting. Dat scheelt weer!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

3 comments