BEAUTY / KIKO MILANO ‘CHOCOLATE’, THE PERFECT FALL LIPSTICK

RED REIDING HOOD: Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick in 319 Chocolate beauty blogger review RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick in 319 Chocolate RED REIDING HOOD: Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick in 319 Chocolate swatch beauty blogger

Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick in 319 Chocolate (HERE)

[english, scroll naar beneden voor NL]

For the past few months I’ve been very devoted to my Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Bow ‘n Arrow. But now that it’s getting colder and the streets are covered with red and yellow leafs, I’m more drawn towards dark brown and purple hues. So a few weeks ago I started my search for the perfect fall lipstick.

“During fall I’m more drawn towards dark brown and purple hues!”

About two weeks ago I went to Amsterdam to visit a blogger event along with a friend. Before we headed to the venue we decided to check out the shops at the train station, among them Kiko Milano. And that’s where I found it, the perfect dark brown/purple lipstick: Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick in 319 Chocolate. The color is absolutely beautiful and so is the rose gold lid. And the best part? It costs only €10,90! So needless to say this lipstick just had to go home with me, something I haven’t regret for a second. The color is just as beautiful on the lips as expected and although it’s matte it’s still very comfortable to wear. Oh, and did you already know that Kiko Milano doesn’t test on animals? That makes their products even more beautiful to me!

Kiko Milano doesn’t test on animals, which makes their products even more beautiful to me!”

What do you think of this lipstick and what’s your favorite lipstick color to wear during fall?

xoxo,
Rowan

[dutch]

De afgelopen maanden heb ik bijna non-stop mijn geliefde Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick in Bow ‘n Arrow gedragen. Maar nu het buiten kouder wordt en de straten bedekt zijn met een deken van rode en gele bladeren, voel ik me steeds meer aangetrokken tot donkerbruine en paarse tinten. Dus een paar weken geleden startte ik mijn zoektocht naar de perfecte herfstlipstick.

“Tijdens de herfst voel ik me meer aangetrokken tot donkerbruine en paarse tinten!”

Zo’n twee weken geleden ging ik naar Amsterdam om samen met een vriendin een bloggerevenement te bezoeken. Voordat we er naar toe gingen besloten we nog eventjes bij de winkels op het treinstation te kijken, waaronder Kiko Milano. En dat is waar ik ‘m vond, de perfecte donkerbruine/paarse lippenstift: Kiko Milano Velvet Passion Matte Lipstick in 319 Chocolate. De kleur is prachtig evenals de rosé gouden huls. En hij kost maar €10,90! Natuurlijk nam ik deze lippenstift dan ook mee naar huis, iets waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. De kleur is net zo mooi op de lippen als ik had verwacht en hoewel het mat is, is het een hele comfortabele lippenstift om te dragen. O, en wist je al dat Kiko Milano niet test op dieren? Dat maakt hun producten naar mijn mening nog 10 keer mooier!

“Kiko Milano test niet op dieren, wat hun producten naar mijn mening nog 10 keer mooier maakt!”

Wat vind je van deze lippenstift en wat is jouw favoriete kleur lippenstift om in de herfst te dragen?

xoxo,
Rowan

 

Follow on Bloglovin <

4 comments