MY SECOND PAIR OF EAR LOBE PIERCINGS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger ear party lobe piercings helix piercing

[english]

Okay, ear lobe piercings might not be the most bad-ass kind of piercings, but I’m so happy with my second pair that I just wanted to share it on my blog.

“5 minutes later and 10 euros lighter I walked out with freshly pierced ear lobes.”

I actually wanted to get a second pair for such a long time already, but somehow it just never happened. So when I had to pick something up at the drug store in the city center about four weeks ago and noticed the sign of a jewelry store, I decided to just go for it. I walked in and asked if they had time to pierce my ear lobes. They did, so 5 minutes later and 10 euros lighter I walked out with freshly pierced ear lobes. You couldn’t tell they were freshly pierced though, because my ear lobes weren’t red or swollen at all and they never have been until this day. Lucky me! It also didn’t hurt, but I also didn’t expect it to do so, since I didn’t even find getting my helix (the piercing in mu upper ear) painful. The only thing I thought was painful about getting a helix was the price though: 40 euros for just one ear. This is because it has to get pierced through cartilage, so they’re not allowed to use a piercing gun. Since getting your ear lobes pierced is so relatively cheap, I’m even thinking about getting a third pair ;)

“I’m even thinking about getting a third pair!”

What do you think of my second pair of of ear lobe piercings? And should I go back for a third pair?

xoxo,
Rowan

PS: That awesome little gold ring that I’m wearing is from Earcraft, where they’ve got a lot of cool earrings. Oh, and in case you’re wondering why my first piercing look so ‘saggy’, that’s because I used to wear way to heavy hoops in my ears as a stupid fourteen year old.

[dutch]

Oké, oorlel piercings zijn dan misschien niet de meest bad-ass soort piercings, maar ik ben zo blij met mijn tweede paar gaatjes dat ik het graag wil delen op mijn blog.

“5 minuten later en 10 euro lichter liep ik naar buiten met vers gepiercede oorlellen.”

Eigenlijk wilde ik al ontzettend lang een tweede paar, maar op de één of andere manier kwam het er gewoon nooit van. Dus toen ik zo’n vier weken geleden iets moest ophalen bij een drogisterij in de stad en mijn oog viel op het bordje van een juwelier besloot ik er gewoon voor te gaan. Ik ging naar binnen en vroeg of ze even tijd hadden om mijn oorlellen te piercen. Dat hadden ze, dus 5 minuten later en 10 euro lichter liep ik weer naar buiten met vers gepiercede oorlellen. Dat ze net gepierced waren was er overigens niet aan af te zien, want mijn oorlellen waren helemaal niet rood of opgezwollen en dat zijn dat tot op de dag van vandaag nooit geweest. Wat een mazzel! Het deed ook totaal geen pijn, maar dat had ik ook niet verwacht, aangezien ik het laten zetten van mijn helix (de piercing bovenin mijn oor) ook totaal niet pijnlijk vond. Het enige wat ik pijnlijk vond aan mijn helix laten zetten was de prijs: 40 euro voor maar één oor. De reden voor deze hoge prijs is dat ze er geen piercingpistool voor mogen gebruiken, omdat het door het kraakbeen gaat. Aangezien je oorlellen laten piercen dus zo relatief goedkoop is, denk ik er zelfs over na om een derde paar te nemen ;)

“Ik denk er zelfs over na om een derde paar te nemen!”

Wat vind jij van mijn tweede paar gaatjes? En vind je dat ik terug moet gaan voor een derde paar?

xoxo,
Rowan

PS: Het superleuke gouden ringetje die ik draag in mijn eerste gaatje is van Earcraft, waar ze echt superveel leuke oorbellen hebben! O, en als je je afvraagt waarom mijn eerste gaatje zo ‘doorgezakt’ is, dat komt omdat ik als domme 14-jarige veel te zware hoepels in mijn oren droeg.


Follow on Bloglovin

7 comments