OUTFIT / AUTUMNAL HEAT WAVE

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace slip dress zara outfit long sleeve T-shirt underneath loafers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing black zara slip dress lace insert outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace trim slip dress zara cross body bag outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing western pointy loafers warehouse asos

[english]

Yes, this outfit would be slightly too cold to wear right now. But it wasn’t two weeks ago, when we experienced a what I like to call ‘autumnal heat wave’. After days of almost freezing cold weather, it suddenly was around 20 degrees! Of course I had to take good advantage of this one last chance to flaunt my still tanned from our holiday in Curaçao legs. I popped on a slip dress from ZARA, a striped long sleeve from ASOS and loafers from Warehouse. For colder days like today I would simply trade the loafers for over-the-knee boots, put a coat on top and you’ve got a perfect autumn look.

“For colder days I’d simply trade the loafers for over-the-knee boots.”

What do you think of this look?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Ja, deze outfit is nu ietsiepietsie te koud om te dragen. Maar dat was het twee weken geleden niet, toen we een wat ik graag een ‘herfst-hittegolf’ noem meemaakten. Na een aantal superkoude dagen, was het opeens rond de 20 graden! Natuurlijk moest ik goed gebruik maken van deze waarschijnlijk allerlaatste kans om mijn op Curaçao gebruinde benen te showen. Ik trok een slip dress van ZARA aan met een gestreepte long sleeve van ASOS eronder en loafers van Warehouse. Op koudere dagen zoals vandaag zou ik simpelweg de loafers inwisselen voor over-the-knee boots, er een jas boven dragen en je hebt een perfecte herfst-look.

“Op koudere dagen zou ik de loafers inwisselen voor over-the-knee boots.”

Wat vind jij van deze look?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Slip dress: ZARA (old, but similar HERE and HERE)
Striped long sleeve: Reclaimed Vintage (sold out, but similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Loafers: Warehouse (HERE)
Watch: Christian Paul Elwood Grid (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2063563″]


Follow on Bloglovin

2 comments