NEW DELICATE LINGERIE FROM CHRISTINE LE DUC

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing lace bra off shoulder sweater outfitRED REIDING HOOD: Fashion blogger lace kimono Christine le Duc RED REIDING HOOD: Fashion blogger Christine le Duc triangelbh lace braRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wide sleeve kimono bell sleeves outfit Christine le DucRED REIDING HOOD: Fashion blogger Christine le Duc lace bra flatlay

Triangle bra + thong set: HERE
Kimono: HERE

[english]

You’re used to see what I’m wearing on a day to day basis here and on my Instagram, but I never show you what I’m wearing underneath. Such a shame, since I own quite a few pretty lingerie pieces. Time to show them off!

“Knowing that you’re wearing pretty lingerie gives you a great confidence-boost!”

Investing in pretty lingerie
A few months ago I decided to start investing in pretty lingerie. Before that I used to wear old, cheap and ugly panties, because I thought “no one is going to see it anyway” (except for the boyfriend of course). Although that might be true, I realized investing in pretty lingerie actually is important. Knowing that you look good, even underneath your clothes, just gives you such a great confidence-boost. You shouldn’t necessarily wear beautiful lingerie for men, but simply to make yourself feel good. Of course it’s fun to dress up for your man as well, but that shouldn’t be the main or only reason.

Three ways to show off your bra
And just to get back to that “no one is going to see it anyway” thought, that doesn’t have to be the case. Nowadays beautiful bras are allowed to be seen outside of the bedroom as well. There are three very tasteful ways to show off of your bra:
1. by wearing a sweater hanging off your shoulder on one side.
2. by wearing a top with low armholes.
3. by wearing a see-through blouse.

Christine le Duc
My new triangle bra from Christine le Duc is one of those bras that’s perfect to wear in either three of these ways. I love everything about this delicate bra: the lace detailing underneath, the dotted tulle and the extra strap above the cups. It comes in a set with a thong featuring double hip straps, which looks gorgeous with the bra. I also got myself a beautiful lace kimono with bell sleeves (a trend I’m very much in love with at the moment), which doesn’t only look good on the body, but also displayed on a hanger in your bedroom ;) Christine le Duc is definitely one of my favorite places to shop for lingerie at the moment. Their lingerie has something extra and it comes for a fair price.

“Nowadays beautiful bras are allowed to be seen outside of the bedroom as well.”

So if you’re looking to add some new delicate and fair-priced lingerie and night wear to your collection, I’d highly suggest to take a look at Christine le Duc. You won’t regret it!

xoxo,
Rowan

PS: Until Monday November 28 you get 20% off everything at Christine le Duc using the discount code A0852!

[dutch]

 

 

Jullie zijn al gewend om te zien wat ik dagelijks draag hier en op mijn Instagram, maar ik laat nooit zien wat ik daaronder draag. Best wel zonde eigenlijk, aangezien ik aardig wat mooie lingerie items heb. Hoog tijd om ook die eens te laten zien!

“Weten dat je mooie lingerie draagt geeft je een boost aan zelfvertrouwen!”

Investeren in mooie lingerie
Een paar maanden geleden besloot ik te gaan investeren in mooie lingerie. Daarvoor droeg ik oud, goedkoop en bovenal lelijk ondergoed, aangezien ik dacht dat “toch niemand het te zien zou krijgen” (behalve mijn vriend natuurlijk). Hoewel dat misschien enigszins waar is, realiseerde ik me dat mooie lingerie wel degelijk belangrijk is. Weten dat je er goed uit ziet, zelfs onder je kleding, geeft je gewoon zo’n enorme boost aan zelfvertrouwen. Je zou nooit alleen voor mannen mooie lingerie moeten dragen, maar simpelweg om je zelf goed te voelen. Natuurlijk is het ook leuk om je geliefde te verrassen, maar dat zou nooit de belangrijkste of enige reden moeten zijn.

Drie manieren om je bh te showen
Maar om even terug te komen op die “niemand ziet het toch” gedachte; dat hoeft dus echt niet zo te zijn. Tegenwoordig mogen mooie bh’s ook best buiten de slaapkamer gezien geworden. Er zijn drie modieuze manieren om je bh te laten zien:
1. door een trui te dragen die je aan één kant van je schouder laat hangen.
2. door een top met lage armsgaten te dragen.
3. door een doorzichtige blouse te dragen.

Christine le Duc
Mijn nieuwe triangelbh van Christine le Duc is zo’n bh die je heel geschikt is om op alle drie van deze manieren te dragen. Ik ben echt dol op deze fijne bh: het kant aan de onderkant, het gestipte tulle en het extra bandje boven de cups. Bij dit setje hoort ook nog een string met dubbele bandjes bij de heupen wat er echt prachtig uitziet in combinatie met de bh. Ik heb ook een kanten kimono gehaald met wijde mouwen (een trend die ik momenteel echt geweldig vind), wat er niet alleen goed uitziet op het lichaam, maar ook op een hangertje in de slaapkamer ;) Christine le Duc is momenteel absoluut één van mijn favoriete webshops om te shoppen voor lingerie. Hun lingerie heeft iets extra’s en heeft bovendien een zacht prijsje.

“Tegenwoordig mogen mooie bh’s ook buiten de slaapkamer gezien worden.”

Dus als je op zoek bent naar nieuwe fijne en zachtgeprijsde lingerie en nachtmode, dan stel ik voor dat je even een kijkje neemt bij Christine le Duc. Je zal er geen spijt van krijgen!

xoxo,
Rowan

PS: Tot en met maandag 28 november krijg je 20% korting op alles bij Christine le Duc als je de kortingscode A0852 gebruikt!


Follow on Bloglovin

2 comments