NEW IN / THAT PERFECT IN-BETWEEN BAG

RED REIDING HOOD: Fashion blogger & Other Stories bag

[english]

For quite a while I had been searching for the perfect smart casual in-between bag: a chic bag that’s big enough to fit all my stuff in without being uncomfortably big. Before I found mine I had two favorite bags that I’d alternate: a Chanel boy look-alike cross body bag from Zara and my huge and heavy Alexander Wang Emile Tote bag. Although I love both of those bags I sometimes find their sizes unpractical. Plus they’re quite edgy with all the hardware and sometimes I’m just looking for something more chic. And so the search begun.

“I was searching for the perfect smart casual in-between bag.”

I spent an endless amount of time browsing through the virtual racks of Zara, ASOS and Zalando and even considered saving up for a designer bag. In the end I couldn’t really find anything from the high street brands and decided that I didn’t have the patience to save up for a designer bag. But right when I was about to give up, I found my dream bag. A few weeks ago I went shopping in Amsterdam with my friend Beau Ann and she actually was looking for a new bag as well. I wasn’t actively looking anymore, but if I’d happen to find it I’d take it. She’d never been to & Other Stories before, which is quite possibly my favorite store, so I made here go with me. And I’m so glad I did, because there it was: that perfect chic in-between bag I was talking about. The size is perfect and the fold up design makes it look very smart. And best of all? It was in sale! In stead of the original 150 euros I paid 75 euros. And I wasn’t the only one who fell in love with this bag; Beau Ann did as well. So we took the last two standing (lucky us!) and now we’re bag-twins, yay!

“The size of this bag is perfect and the fold up design makes it look very smart.”

I haven’t regretted my purchase so far and I’m pretty sure I never will, because I’ve been wearing it everyday since I got it. It’s just so beautiful and practical! Unfortunately for you guys this exact bag is sold out now, but they came up with a new version with multiple color tones on the fold up parts. Check it out here! What do you think of my new & Other Stories bag and what is your favorite bag?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Een aardig tijdje ben ik op zoek geweest naar de perfect ‘tussenin-tas’: een tas die groot genoeg was om al mijn spullen in kwijt te kunnen zonder oncomfortabel groot te zijn. Voordat ik ‘m had gevonden had ik twee tassen die ik met elkaar afwisselde: een Chanel boy look-alike cross body tas van Zara en mijn enorme en zware Alexander Wang Emile Tote bag. Hoewel ik beide tassen prachtig vind, vind ik de groottes soms wel erg onpraktisch. Daarnaast zijn ze best wel stoer met al dat metaal en soms wil ik gewoon iets chiquers. En zo begon ik mijn zoektocht.

“Ik was op zoek naar de perfect chique ‘tussenin-tas’.”

Ik spendeerde eindeloos veel tijd aan het bewonderen van de online rekken van Zara, ASOS en Zalando en overweeg zelfs om te gaan sparen voor een designertas. Uiteindelijk kon ik niet echt iets vinden bij deze high street merken, maar ik had ook geen geduld om te gaan sparen voor een designertas. Maar op het moment dat ik het bijna wilde opgeven vond ik tóch mijn droomtas. Een paar weken geleden ging ik shoppen in Amsterdam met een vriendin, Beau Ann, en ook zij was op zoek naar een nieuwe tas. Ik was al niet meer actief op zoek, maar mocht ik de perfecte tegen het lijf lopen dan ging ie mee naar huis. Ze was nog nooit naar & Other Stories (mijn favoriete winkel) geweest dus besloot ik daar met haar naartoe te gaan. En man, wat ben ik blij dat we zijn gegaan! Want daar was ie dan: de perfecte chique tussenin-tas waar ik het over had. De grootte is perfect en het fold up design maakt ‘m erg chique. En het beste van alles? Hij was in de sale! In plaats van de originele 50 euro betaalde ik er 75 euro voor. En ik was niet de enige die verliefd werd op deze tas; ook Beau Ann viel er als een blok voor. Dus we namen de twee laatsten (wat een geluk!) en nu zijn we tassentweelingen, yay!

“De grootte van deze tas is perfect en het fold up design maakt ‘m erg chique.”

Ik heb tot nu toe nog geen seconde spijt gehad van mijn aankoop en ik denk ook niet dat dat ooit gaat gebeuren. Sinds ik ‘m heb draag ik ‘m elke dag. Hij is gewoon zo mooi en praktisch! Helaas voor jullie is deze tas nu uitverkocht, maar er is wel een hele gave nieuwe versie met verschillende kleurtonen op de zijkanten. Bekijk ‘m hier! Wat vind jij van mijn nieuwe & Other Stories tas en wat is jouw favoriete tas?

 

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

1 comment