OUTFIT / FISHNET TIGHTS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fishnet tights River Island camel coat Topshop fall outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing camel coat Topshop turtleneck H&M

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing long camel coat Topshop outfit fishnet tights River Island

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fishnet tights leather skirt camel coat & other stories bag

[english]

You’ve probably already noticed the fishnet tights trend, which is huge among fashion bloggers at the moment. A couple of weeks ago I received a €100,- River Island gift card and after I picked some very cool pieces (which I’ll show you very soon) I still had a few euros left on my card. So I browsed the accessories department and when I noticed a pair of fishnet tights I decided to just give them a try. I clicked them home and I received them a few days later. I’ve got to admit the design was a bit more bold than I expected. I think I’d prefer a finer design, but I decided to rock them anyway. I really like the interesting twist a pair of fishnet tights add to a ‘simple’ outfit like this.

“Fishnet tights are a huge trend among fashion bloggers at the moment.”

What do you think of fishnet tights and the way I styled mine?

xoxo,
Rowan

[dutch]

De visnetpanty-trend is je waarschijnlijk niet ontgaan, deze is namelijk heel populair onder bloggers op het moment. Een paar weken geleden ontving ik een €100,- cadeaukaart voor River Island en nadat ik een aantal gave items had uitgezocht (welke ik jullie snel zal laten zien) had ik nog een paar eurootjes over op mijn kaart. Dus ik besloot even tussen de accessoires te sneupen waar mijn oog viel op een visnetpanty. Ik besloot ‘m te proberen, klikte ‘m naar huis en nam mijn bestelling een paar dagen later in ontvangst. Ik moet heel eerlijk zeggen dat het design wel wat grover is dan ik had verwacht. Ik denk dat ik een fijner design toch net wat mooier vind, maar ik besloot ‘m toch te rocken. Ik vind het echt superleuk hoe een netpanty zo’n interessante twist geeft aan een simpel outfitje als deze.

“Netpanty’s zijn momenteel razendpopulair onder fashion bloggers.”

Wat vind jij van netpanty’s en de manier waarop ik de mijne heb gestijld?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Coat: Topshop (old, but similar HERE)
Turtleneck: H&M (old, but similar HERE and HERE)

Skirt: H&M (old, but similar HERE)
Bag: & Other Stories (sold out, but similar HERE)
Ankle boots: Kendall + Kylie ‘Violet’ (HERE)
Fishnet tights: River Island (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2071892″]


Follow on Bloglovin

5 comments