BEAUTY / ETOS SPARKLING EYELINER IS PERFECT FOR NYE

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review Etos sparkling eyeliner swatch golden glittersRED REIDING HOOD: Etos sparkling eyeliner review beauty blogger etos sparkling december collectionRED REIDING HOOD: Beauty blogger review Etos sparkling eyeliner swatch golden glitters

[english, scroll naar beneden voor NL]

Oh my, it already is the last day of 2016! Isn’t that unbelievable? Anyway, hopefully you already have your party outfit ready, but have you already thought about your make-up look for tonight? If you can still find some time to do a little shopping today, I’d like to suggest to quickly pop in an Etos (a Dutch drugstore) near you to pick up this super fun Etos Sparkling Eyeliner. It’s only €4,99 and it will totally glam up your New Year’s Eve look!

“This Etos Sparkling Eyeliner will totally glam up your NYE look!”

If you’ve read this post you know I hardly wear eyeliner anymore, but for this one with tiny gold sparkles I make an exception. It’s just such a fun and festive effect! You can either wear it alone (as I did in the photos above) or on top of black eyeliner. The tip is very small, which makes it super easy to create a fine line. If you decide to wear it solo, without black eyeliner underneath, you have to apply a few layers for the eyeliner to really become visible. I took these photos yesterday morning and instead of taking it off I decided to rock this look during the day. You won’t believe how many compliments I got upon my make-up from random strangers! From the servant at a lunchroom to the girl behind the cash register at a jewelry store. So sweet! Not only does it look good, it also lasts very well! I’m typing this late at night and my eyeliner is still on fleek! If I’ve got to mention one disadvantage it’s the fact that it tingled a bit in an unpleasant manner when I just applied it, but that feeling quickly faded away. So that feeling won’t stop me from wearing it.

“I got compliments upon my make-up from random strangers!”

Since this is my very last post of 2016 I’d like to wish you all a very happy 2017 and pretty please be careful when it comes to fireworks (check out my anti-fireworks video here)!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Wauw, het is alweer de laatste dag van 2016! Ongelooflijk toch? Anyway, hopelijk hebben jullie je feestoutfit al klaar liggen, maar heb je ook al nagedacht over je make-up look voor vanavond? Mocht je nog tijd hebben om even de deur uit te gaan, dan stel ik voor dat je even snel bij een Etos bij jou in de buurt naar binnen piept om deze superleuke Etos Sparkling Eyeliner haalt. Hij kost maar €4,99 en geeft je Oud & Nieuw look de glam die je zoekt!

“Deze Etos Sparkling Eyeliner geeft je Oud & Nieuw look de glam die je zoekt!”

Als je deze post hebt gelezen dan weet je dat ik nauwelijks meer eyeliner draag, maar voor deze met kleine gouden glittertjes maak ik graag een uitzondering. Het effect is gewoon zo feestelijk! Je kan het alleen dragen (zoals in de foto’s hierboven) of bovenop zwarte eyeliner. Het tipje is heel smal, wat het supermakkelijk maakt om een fijne lijn te creëren. Als je besluit om ‘m solo te dragen, zonder zwarte eyeliner eronder, moet je er wel rekening mee houden dat je enkele laagjes nodig hebt om ‘m zichtbaar te maken. Ik maakte deze foto’s gisterochtend en in plaats van het weer af te halen besloot ik deze look overdag te rocken. Je gelooft niet hoeveel complimenten ik van vreemden kreeg! Van de bediende bij een café tot het kassameisje bij een sieradenwinkel. Zo lief! Het staat niet alleen goed, maar het blijft ook nog eens supergoed zitten! Ik typ dit ‘s avonds laat en mijn eyeliner is nog steeds on fleek! Als ik dan toch één nadeel moet noemen dan is dat het feit dat het wel een beetje onaangenaam tintelde toen ik ‘t net aanbracht, maar dat gevoel ebde gelukkig ook snel weg. Dus dat gevoel weerhoudt me er absoluut niet van om ‘t te dragen.

“Ik kreeg complimenten over mijn make-up van vreemden!”

Aangezien dit mijn allerlaatste post van 2016 is, wil ik jullie alvast allemaal een ontzettend gelukkig 2017 wensen en vragen om alsjeblieft voorzichtig te zijn met vuurwerk (bekijk hier mijn anti-vuurwerk video)!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

3 comments