OUTFIT + GIVEAWAY / MY NEW YEAR’S EVE LOOK

RED REIDING HOOD: Christine le Duc fluwelen jurk goudRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing gold star necklace velvet dressRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots new year's eve look velvet dressRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing gold velvet dress christine le duc moschino bagRED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing gold velvet dress christine le duc fluwelen jurk

Gold velvet dress: Christine le Duc (HERE)

[english]

Now that Christmas is over, it’s time to focus on New Year’s Eve: are you going to spend it with family or will you be celebrating with friends at a bar? And what will you be wearing? I already have everything figured out: I’ll be spending New Year’s Eve at my aunt and uncle’s house together with other relatives and I’ll be wearing this breathtakingly beautiful gold velvet dress from Christine le Duc! The trendy velvet material makes it look very luxurious and the color makes it very festive. It’s sexy, but still decent and therefore suitable for both clubbing and a night with the family. So if I were to decide to hit a club afterwards I’m already wearing something suitable; how convenient! As I said this dress is from Christine le Duc, a shop you might remember from this lingerie post. So except for gorgeous lingerie they also have the most beautiful party wear: tops, jumpsuits, bodies and of course dresses! Everything is on trend and has that little sexy twist. So whenever you’re looking for something irresistible to wear to a festive event like New Year’s Eve, I really recommend you to check out Christine le Duc! Oh, and may I also suggest you to use the size guide? They’ve got different size guides for all of their items, which super useful.

“I’ll be wearing this gold velvet Christine le Duc dress at New Year’s Eve!”

GIVEAWAY
Did I make you excited about Christine le Duc already? Good! Because I’m hosting a very cool giveaway in collaboration with Christine le Duc: simply upload your New Year’s Eve look on Instagram using the hashtag #CLDxRRH and you might be one of the two lucky winner of €50,- Christine le Duc shopping credit! This competition is only applicable to citizens of the Netherlands and runs until the last day of 2016: December 30th. The winner will receive a direct message. Good luck to everyone entering!

xoxo,
Rowan

[dutch]

 

 

Nu de kerstdagen voorbij zijn, is het tijd om te focussen op Oud & Nieuw: ga je het vieren met familie of duik je gezellig met vrienden een kroeg in? En wat ga je dan dragen? Ik ben er al over uit: ik ga Oud & Nieuw vieren bij mijn oom en tante thuis samen met andere familieleden en ik zal deze prachtige goud fluwelen jurk van Christine le Duc dragen! Het trendy fluwelen materiaal doet de jurk er heel luxueus uitzien en de kleur maakt het heel feestelijk. Het is sexy, maar nog steeds gekleed en daarom zowel geschikt voor een avondje stappen als een avond met de familie. Dus mocht ik toch nog besluiten om naderhand naar een club te gaan, dan draag ik tenminste al iets geschikts; handig toch? Zoals ik dus zei is deze jurk van Christine le Duc, een winkel die je je misschien nog wel herinnert van deze lingerie post. Dus behalve prachtige lingerie hebben ze ook prachtige feestkleding: tops, jumpsuit, body’s en natuurlijk jurkjes! Alles is modieus en heeft een sexy knipoog. Dus als je eens op zoek bent naar iets onweerstaanbaars om te dragen tijdens een feestelijke gelegenheid als Oud & Nieuw, neem dan zeker eens een kijkje bij Christine le Duc! O, en mag ik je ook aanraden om de maattabel te gebruiken? Ze hebben verschillende maattabellen voor al hun items, wat superhandig is.

“Ik ga deze goud fluwelen Christine le Duc jurk dragen tijdens Oud & Nieuw!”

WINACTIE
Heb ik je nu al helemaal warm gemaakt voor Christine le Duc? Mooi zo! Ik host namelijk in samenwerking met Christine le Duc een supergave winactie: upload jouw Oud & Nieuw look op Instagram met de hashtag #CLDxRRH en misschien ben je wel één van de twee gelukkige winnaressen van €50,- Christine le Duc shoptegoed! Deelname is alleen voor inwoners van Nederland en de wedstrijd loopt tot en met de laatste dag van 2016: 30 december. De winnaar zal via een direct message gecontacteerd worden. Heel veel succes aan iedereen die meedoet!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

4 comments