OUTFIT / PEEK-A-BOO BABOUCHES

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wide leg trousers Zara oversized jumper H&M

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing moroccan slippers outfit babouches long wide leg trousers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing wide leg trousers outfit H&M turtleneck

RED REIDNG HOOD: Fashion blogger wearing Zara chain cross body bag chanel boy bag replica outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing babouches moroccan slippers outfit

[english]

As I already told you in my previous outfit post my aunt got me these babouches, Moroccan slippers, during her vacation in Marrakech! For this look I decided to ‘hide’ them underneath a pair of long wide-legged trousers for two reasons: first of all it adds a little mystery and second of all the long trousers prevent my ankles from getting exposed to the cold ;)

“The long trousers prevent my ankles from getting cold.”

What do you think of babouches and the way I styled them?

xoxo,
Rowan

[dutch]

 

Zoals ik al vertelde in mijn vorige outfit post kocht mijn tante deze babouches, Marokkaanse slippers, voor me tijdens haar vakantie in Marrakech! Voor deze look besloot ik ze te ‘verstoppen’ onder een lange wijde broek om twee redenen: ten eerste voegt het een vleugje mysterie toe en ten tweede zorgen de lange broekspijpen ervoor dat mijn enkels niet koud worden ;)

“De lange broekspijpen houden mijn enkels warm.”

Wat vind jij van babouches en de manier waarop ik ze gestijld heb?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Jumper: H&M (sold out, but similar HERE)
Trousers: Zara (old, but similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE and HERE)
Loafers: from Marrakech (similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2236448″]


Follow on Bloglovin

1 comment