HAPPY VALENTINE’S DAY WITH CHRISTINE LE DUC

RED REIDING HOOD: Christine le Duc lingerie Valentijnsdag

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Christine le Duc besired bh Valentijnsdag

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Christine le Duc Bh Valentijn

Balconette bra and thong with embroidery: Christine le Duc (HERE)

[english]

Happy Valentine’s Day, lovers! Today will be the seventh time my boyfriend and I get to spend Valentine’s Day together, how exciting!

“It’s about the little gestures to let your other half know you think about him/her.”

Little gestures
We don’t do the same every year: we’ve been out for dinner, went to the movies, grabbed a hotel or simply stayed home on the sofa to enjoy a movie night with just the two of us. We also don’t always spend a fortune on each other: most of the time we just get flowers, chocolate or send a card to the other person’s work address. So we don’t always go big and that’s okay. It’s about those little gestures to let your other half know you think about him/her on this special day. I mean of course you should always make your partner feel loved, but a little extra reminder every now and then won’t hurt right?

Dress up!
So as I said the way my boyfriend and I spend our Valentine’s Day differs, but there’s one thing I do every year: dress up. And by dressing up I don’t only mean wearing a nice dress or something, but also wearing nice undergarments. I’ve got to admit that I still wear practical underwear a little bit too often, but days like these are a good reminder for me to step up my ‘lingerie game’: not just for my man (although it’s very satisfying to hear your man saying how sexy he thinks you look), but also for myself. As I explained in this blog post knowing that you look good, even underneath your clothes, just gives you such a great confidence-boost. So even if you’re single you have a good reason to dress up today! My choice for today will be this beautiful red set with embroidery by Christine le Duc. Christine le Duc is definitely one of my favorite places to shop for lingerie lately. Their lingerie has something extra and it comes for a fair price. I’ve got to admit that I won’t be able to wear it all day, since I still have to wear my post-op sports bra during the day for a couple of weeks, but I will definitely be catching up on that when I’m fully recovered! After all red isn’t necessarily a Valentine’s Day color. ;) And yes, because I know you’re all wondering: those are my ‘new breasts’ on the photo above. Although I still have to give them some time to really ‘soften up’ I already am loving them! More about that later.

Don’t forget about your friends
I started this post by telling how I important it is to show your other half that you care about him/her on this special day, but what about your true friends and valuable family members? Today is a great day to show them your how much you value the deep relationship you have. Let them know how much you appreciate having someone that’s always there for you. It’s a little late to send them a card now, but what about personally delivering a card or a rose? Or if you don’t have time for that simply send them a sweet message; just make sure to let them know. I found out a lot about true friendship in a short time and have really learned to keep those who really lift me up close. So yes, my besties can definitely expect a little something coming their way today!

“I’ll be dressing up for my man ánd for myself today!”

Vincent and I will probably just be enjoying a snuggly movie-night on the sofa accompanied by many candles tonight. What are your plans for today and what do you think of my Valentine’s Day lingerie set?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Fijne Valentijnsdag, lieve lezers! Vandaag zal alweer de zevende keer zijn dat mijn vriend en ik het geluk hebben om Valentijnsdag samen te spenderen; zo leuk!

“Het gaat om de kleine gebaren: laat je wederhelft weten dat je aan hem/haar denkt.”

Kleine gebaren
We doen niet elk jaar hetzelfde: we zijn uiteten geweest, naar de film geweest, hebben weleens een hotelletje gepakt en zijn ook weleens thuis gebleven om lekker saampjes vanaf de bank een filmavondje te houden. Ook spenderen we niet altijd een fortuin aan elkaar: meestal halen we gewoon een bosje bloemen, chocolade of sturen we een kaartje naar het werkadres van de ander. We pakken dus niet altijd groots uit en dat is helemaal oké. Het gaat om die kleine gebaren om je wederhelft te laten weten dat je op deze speciale dag aan hem/haar denkt. Natuurlijk zou je je partner altijd geliefd moeten laten voelen, maar een kleine extra herinnering zo nu en dan kan toch geen kwaad?

Dos jezelf uit!
Zoals ik dus al zei verschilt het nogal eens hoe mijn vriend en ik Valentijnsdag spenderen, maar er is één ding dat ik elk jaar doe: mezelf uitdossen. En met uitdossen bedoel ik niet alleen een jurkje aandoen of zo, maar ook mooi ondergoed dragen. Ik moet toegeven dat ik nog steeds iets vaak praktisch ondergoed draag, maar dagen zoals deze zijn een goede reminder voor mij om echt eens wat beter mijn best te doen qua lingerie: niet alleen voor mijn geliefde (hoewel het wel erg bevredigend kan zijn om van hem te horen hoe sexy hij me eruit vindt zien), maar ook voor mezelf. Zoals ik in deze blogpost al uitlegde geeft weten dat er ook ónder je kleding goed uitziet je gewoon zo’n geweldige boost aan zelfvertrouwen. Dus zelfs als je single bent heb je een goede reden om je uit te dossen! Mijn keuze voor vandaag zal dit prachtige rode setje met borduurwerk van Christine le Duc zijn. Christine le Duc is de laatste tijd zeker één van mijn favoriete plekken om voor lingerie te shoppen! Hun lingerie heeft echt iets extra’s en het heeft bovendien een zacht prijsje. Ik moet toegeven dat ik het niet de hele dag zal kunnen dragen, aangezien ik overdag nog een paar weekjes overdag mijn post-op sport bh moet dragen, maar dat ga ik zeker inhalen als ik volledig ben hersteld! Rood is immers heus niet alleen leuk voor Valentijnsdag. ;) En ja, omdat ik weet dat jullie het je allemaal afvragen: dat zijn mijn ‘nieuwe borsten’ op de foto hierboven. Hoewel ik ze nog steeds wat tijd moet geven om ‘zacht’ te worden ben ik nu al helemaal blij! Later meer daarover.

Vergeet je vrienden niet
Ik begon deze post door te zeggen hoe belangrijk het is om je wederhelft te laten zien dat je om hem/haar geeft op deze speciale dag, maar wat dacht je van je echte vrienden en waardevolle familieleden? Vandaag is een mooie dag om hen te laten zien hoeveel waarde je hecht aan de diepe relatie die jullie hebben. Laat ze weten hoe zeer je het waardeert dat je iemand hebt die altijd voor je klaar staat. Het is nu een beetje te laat om nog een kaartje te sturen, maar wat dacht je van persoonlijk een kaartje of roos bezorgen? Of stuur simpelweg een lief berichtje als je daar geen tijd voor heb; laat het ze gewoon weten. In korte tijd ben ik veel te weten gekomen over ware vriendschap en heb ik geleerd om diegenen die mij als persoon doen groeien dichtbij me te houden. Dus ja, mijn besties kunnen absoluut een klein gebaar van mij verwachten vandaag!

“Ik ga me vandaag uitdossen voor mijn geliefde én voor mezelf!”

Vincent en ik zullen waarschijnlijk gewoon een gezellig filmavondje op de bank in het gezelschap van veel kaarsjes beleven vanavond. Wat zijn jouw plannen voor vandaag en wat vind je van mijn Valenijnsdag setje?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

1 comment