NEW IN / MY JEWELLERY NECKLACES, BRACELET & WATCH

RED REIDING HOOD: My jewellery silver white marble watch gold coin necklace sieraden RED REIDING HOOD: My jewellery coin necklaces RED REIDING HOOD: My jewellery review silver white marble watch coin necklaces initial bracelet

[english]

You might have seen some of these items popping up in my vlogs already, but I thought it was about time to properly show you my newest jewellery additions from My Jewellery: two gold coin necklaces, a gold initial bracelet and a silver white marble watch. I’m especially OBSESSED with the coin necklaces, which I’ve been wearing almost everyday since I got them. I love how they instantly spice up a casual knit!

One of my biggest irritations when it comes to jewellery is discoloring. That’s why I promised myself to only buy gold or gold plated jewellery a little while ago, but those materials unfortunately are very expensive. The solution seems to be stainless steel though. According to My Jewellery stainless steel won’t discolor and this is the material all of their jewellery consists of. For most of their necklaces you pay 19,95 euro, which I don’t think is expensive for a nice necklace that stays nice!

“Stainless steel won’t discolor!”

So yeah, I’m very happy with my new jewellery! Outfit photos are coming! Did you already know My Jewellery?

xoxo,
Rowan

[dutch]

 

Sommige van deze sieraden heb je misschien al even voorbij zien komen in mijn vlogs, maar ik vond het hoog tijd om jullie mijn nieuwe sieraden van My Jewellery eens echt goed te laten zien: twee gouden coin kettingen, een gouden initial armband en een marmer horloge. Ik ben vooral GEOBSEDEERD door de coin kettingen, welke ik sinds ik ze heb gekregen bijna non-stop heb gedragen. Ik vind het heel tof hoe ze een outfit met een simpele trui ineens chic kunnen maken!

Eén van mijn grootste irritaties op het gebied van sieraden is verkleuring. Dat is waarom ik mezelf een tijdje geleden heb beloofd om alleen nog maar gouden of ‘gold plated’ sieraden te kopen, maar helaas zijn die materialen nogal prijzig. De oplossing blijkt echter stainless steel! Volgens My Jewellery verkleurt stainless steel niet en dit is het materiaal waar al hun sieraden van gemaakt zijn. Voor de meeste kettingen betaal je 19,95 euro, wat ik echt niet duur vind voor een mooie ketting die ook mooi blijft!

“Stainless steel verkleurt niet!”

Dus ja, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe sieraden! Outfit foto’s komen eraan! Kende jij My Jewellery al?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin