OUTFIT / FISHNET TIGHTS UNDER JEANS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fishnet tights under jeans crop top kylie jenner kardashian outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger fishnets jeans kardashian kylie jenner outfit crop top high waist jeans

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing ASOS farleigh high waist jeans fishnet tights crop top long grey coat outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fishnet tights ripped jeans outfit

photos by Kimberley Bleeker

[english]

Man, I felt very Kylie Jenner-esque when I was wearing this look. I don’t recall ever spotting her wearing fishnet tights under jeans (I even searched for pics while writing this post – no results), but it just feels like something she’d totally rock! I’m obsessed with this entire fishnet trend, but have to admit I wasn’t to sure about the fishnet-and-jeans combo at first until I gave it a try. I’m sure within a few years when I look back at this post I’ll have a good laugh about this look, but for now I absolutely love it and that’s what matters ;)

“I felt very Kylie Jenner-esque wearing this look!”

What do you think of the fishnet tights under jeans trend? Did you already give it a go?

xoxo,
Rowan

PS: For everybody wondering, I’m recovering very well from my breast surgery and I’m already very happy with the results! Thank you for caring!

[dutch]

Man, ik voelde me helemaal Kylie Jenner toen ik deze look droeg. Ik kan me eerlijk gezegd niet herinneren haar ooit in een netpanty onder jeans te hebben gezien (Ik heb zelfs naar foto’s gezocht tijdens het schrijven van deze post – geen resultaat), maar het voelt gewoon als iets wat zij zo dragen! Ik ben echt dol op de hele netpanty trend die nu gaande is, maar ik moet zeggen dat ik eerst niet zo goed wist wat ik van de netpanty-en-jeans combinatie moest vinden tot ik het eens probeerde. Ik weet zeker dat wanneer ik een paar jaar later weer terugkijk naar deze post ik spontaan in de slappe lach schiet, maar nu vind ik ‘t helemaal te gek en dat is wat telt ;)

“Ik voelde me helemaal Kylie Jenner in deze outfit!”

Wat vind jij van de netpanty onder jeans trend? Heb jij het al eens geprobeerd?

xoxo,
Rowan

PS: Voor iedereen die het zich afvraagt, ik ben goed aan het herstellen van mijn borstvergroting en ben nu al heel blij met het resultaat. Bedankt voor alle liefde!


WHAT I’M WEARING
Rib turtleneck top (worn as crop top): Topshop (old, but similar HERE)
Jeans: ASOS Farleigh (HERE)
Coat: Ashley Brooke (old, but similar HERE and HERE)
Fishnet tights: Unknown brand, but even cooler ones HERE
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Ankle boots: Bronx (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”2394927″]


Follow on Bloglovin