OUTFIT / RED AND LEOPARD FOR VALENTINE’S DAY

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leopard bermuda zara shorts red jumper fishnet tights

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing leopard skirt shorts skort Zara outfit red jumper

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing fishnet tights outfit red jumper moschino bag outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing moschino bag outfit leopard shorts

[english]

Yay, tomorrow is one of my favorites day of the year: Valentine’s Day! Why I value this day so much will be explained in tomorrow’s blog post, but today I’m already showing you what I’ll be wearing for this special occasion. I wanted my outfit to be girly, a little playful and of course contain a touch of red. And this is the result!

“Of course my Valentine’s outfit has to contain a touch of red!”

What do you think of my Valentine’s Day look and what will you be wearing tomorrow?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Yes, morgen is één van mijn favoriete dagen van het jaar: Valentijnsdag! Waarom ik zoveel waarde hecht aan deze dag zal allemaal duidelijk worden in mijn post van morgen, maar vandaag show ik jullie alvast wat ik zal gaan dragen voor deze speciale gelegenheid. Ik wilde dat mijn outfit girly zou zijn, een beetje speels en natuurlijk een vleugje rood zou bevatten. En dit is het resultaat!

“Natuurlijk moet mijn Valentijnsdag outfit een vleugje rood bevatten!”

Wat vind jij van mijn Valentijnsdag look en wat ga jij morgen dragen?

xoxo,
Rowan

PS: Voor iedereen die het zich afvraagt, ik ben goed aan het herstellen van mijn borstvergroting en ben nu al heel blij met het resultaat. Bedankt voor alle liefde!


WHAT I’M WEARING
Jumper: Zara (similar HERE)
Leopard shorts: Zara (similar HERE)
Fishnet tights: Unknown brand, but even cooler ones HERE
Bag: Love Moschino (HERE and similar HERE)
Shoes: Kendall+Kylie (via Omoda)

[show_shopthepost_widget id=”2419439″]


Follow on Bloglovin

2 comments