BEAUTY / NYX LIQUID SUEDE CREAM LIPSTICK ‘DOWNTOWN BEAUTY’

RED REIDING HOOD: Beauty blogger NYX liquid suede cream lipstick downtown beauty review

RED REIDING HOOD: Beauty blogger NYX liquid suede cream lipstick downtown beauty swatch on the lips

RED REIDING HOOD: Beauty blogger NYX liquid suede cream lipstick downtown beauty review

NYX Liquid Suede Cream lipstick – HERE

[english]

It’s not a secret that my favorite beauty product is lipstick and that I especially have a weakness for liquid lipsticks. What can I say? I’m just obsessed with matte lips! A couple of months ago I bought one of the popular NYX Liquid Suede Cream Lipsticks. This lipstick comes in 24 gorgeous shades. Since I already had a couple of brown-ish lipsticks, but still was lacking a true brown color, I went for ‘Downtown Beauty’.

“I’m OBSESSED with this NYX Liquid Suede Cream lipstick!”

I hardly ever put reviews of products I don’t like on my blog, so you probably already guessed that I’m OBSESSED with this lipstick! It dries up super matte, just the way I like it, and it lasts pretty long as well. I obviously also love the color, which I think is a pretty unique one. Just one side note: I’m not sure if this counts for every color but you’ve got to apply this lipstick really quickly and evenly, because it tends to dry fast and look blotchy. But hey for only 8,35 euros I’m very willing to accept that fact!

“At least one of the 24 shades available will appeal to you!”

So if you’re looking for an affordable and good liquid lipstick you should definitely consider the NYX Liquid Suede Cream lipstick. I’m sure at least one of the 24 shades available will appeal to you! Buy it here!

xoxo,
Rowan

[dutch]

 

 

Het is geen geheim dat lippenstift mijn favoriete make-up product is en ook dat ik vooral een zwak heb voor liquid lipsticks is geen geheim. Wat zal ik zeggen? Ik ben gewoon geobsedeerd door matte lippen! Een paar maanden geleden kocht ik één van de populaire NYX liquid Suede Cream Lipsticks. Deze lippenstift is verkrijgbaar is 24 prachtige kleuren. Aangezien ik al een paar bruinige lippenstiften had, maar nog geen écht bruine, ging ik voor ‘Downtown Beauty’.

“Ik ben GEOBSEDEERD door deze NYX Liquid Suede Cream lipstick!”

Ik plaats bijna nooit reviews van producten die ik niet fijn vind op mijn blog, dus zoals je waarschijnlijk al had geraden ben ik GEOBSEDEERD door deze lippenstift. Hij droogt supermat op, zoals ik het graag mag zien, en blijft ook nog eens best wel lang zitten. Natuurlijk ben ik ook dol op de kleur, wat ik best wel een unieke kleur vind. Ik heb er slechts één klein dingetje op aan te merken: ik weet niet zeker of dit voor elke kleur geld, maar deze lippenstift moet je heel snel aanbrengen, omdat ie de neiging heeft op snel en daarmee vlekkerig op te drogen. Maar hé, voor slechts 8,35 euro neem ik dat graag voor lief!

“Tenminste één van de verkrijgbare 24 kleuren zal je aanspreken!”

Dus als je op zoek bent naar een betaalbare en goede liquid lipstick dan zou je zeker de NYX Liquid Suede Cream lipstick moeten proberen. Ik weet zeker dat tenminste één van de verkrijgbare 24 kleuren je aanspreekt! Koop ‘m hier!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin