NEW IN / RED VALENTINO CROSS BODY BAG

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing red Valentino cross body bag Duifhuizen

RED REIDING HOOD: Red valentino cross body bag duifhuizen

[english]

After solely buying black bags for as long as I can remember, I finally decided to go colorful with this bright red cross body bag from Duifhuizen: the Valentino Nerine. I love wearing this bright baby with all black outfits to add that pop of color. It’s quite a small bag, but that’s exactly what I like about it. I’m much more into small bags than big bags lately, because I think it looks much more elegant and prevents me from carrying around unnecessary junk with me. Inside it has two small pockets in which you can stuff money, bank cards or a lipstick. Next to that the bag fits my phone and hair brush and not much more, but that’s fine because I don’t really need anything else: it really is the perfect size. What I finally really like about this bag is the fact that when you open the flap you’ll also have to open a zip closure; a little bit of extra security.

“I’m much more into small bags than big bags lately.”

What do you think of my new bag?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Na zolang als ik me kan herinneren alleen zwarte tassen te hebben gekocht, besloot ik eindelijk kleur te bekennen met deze knalrode tas van Duifhuizen: de Valentino Nerino. Ik draag ‘m graag bij geheel zwarte outfits om de kleur er echt uit te laten springen. Het is best een klein tasje, maar dat vind ik nu precies zo fijn aan deze tas. De laatste tijd neig ik veel meer naar kleine tasjes dan grote tassen, omdat ik het gewoon eleganter vind en het me ervan weerhoudt om te veel onnodige rotzooi mee te slepen. Aan de binnenkant heeft de tas twee kleine vakjes waarin je bijvoorbeeld kleingeld, bankpasjes of een lippenstift kan stoppen. Daarnaast passen mijn telefoon en haarborstel nog in de tas en dan zit ie eigenlijk ook wel vol, maar dat is prima aangezien ik toch niet meer nodig heb: het is echt een perfect formaat. Wat ik tot slot nog erg fijn vind aan deze tas is dat wanneer je de flap opent je ook nog een rits open moet maken; een klein beetje extra beveiliging.

“De laatste tijd neig ik meer naar kleine tasjes dan grote tassen.”

Wat vind jij van mijn nieuwe tas?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

1 comment