OUTFIT / A FASHION FAUX PAS?

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing bell sleeves top Zara slip dress lace inserts OTK boots

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots lace slip dress zara bell sleeves striped top

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing over the knee boots long grey coat zara flared sleeves top

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing flared top Zara bell sleeves lace slip dress

[english]

There was a time when I considered wearing a top underneath a dress was the ultimate fashion faux pas, but here I am sporting this exact look! This former fashion faux pas has become a big trend now and I never thought I was ever going to say this, but I love it! I love how it dresses down an otherwise very nightlife dress and how it therefore makes that same dress wearable in multiple different occasions: this look would is very suitable for day-time, but you could also wear this dress for a night out clubbing without anything underneath. I think that might be the biggest reason why I’m so drawn towards this trend: I just love getting the most wear possible out of my clothes!

“In the past I considered this the ultimate fashion faux pas.”

What do you think of this trend and this look in particular?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Vroeger beschouwde ik het dragen van een top onder een jurk als de ultieme fashion faux pas, maar nu doe ik het toch! Deze ooit zo gehate look is nu een grote trend en hoewel ik het nooit had gedacht ben ik echt een fan! Ik vind het echt leuk hoe ‘t een anders best wel nachtelijk jurkje opeens heel casual kan maken en hoe ‘t daarom ervoor kan zorgen dat je een kledingstuk tijdens talloze verschillende gelegenheden kan dragen: deze is prima voor overdag, maar je zou deze jurk ook prima zonder iets eronder aan kunnen trekken voor een avondje in de club. Ik denk dat dat zelfs de grootste reden is waarom ik me zo voel aangetrokken tot deze trend: ik vind het gewoon heel fijn om zoveel mogelijk uit één kledingstuk te kunnen halen!

“Vroeger beschouwde ik dit als de ultieme fashion faux pas.”

Wat vind jij van deze trend en van deze look in het bijzonder?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Flared sleeves top: Zara
Lace insert slip dress: Zara (old, but very similar HERE)
Coat: Ashley Brooke (HERE, but similar HERE)
Over the knee boots: DUO boots (old, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2548235″]


Follow on Bloglovin

4 comments