A FASHIONABLE DRIVE WITH MERCEDES-BENZ

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Merecedes-Benz Amsterdam Fashion Week fashionable drive

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Merecedes-Benz Amsterdam Fashion Week fashionable drive star

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Merecedes-Benz logo light floor opening door

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Merecedes-Benz Amsterdam Fashion Week fashionable drive

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Merecedes-Benz Amsterdam Fashion Week fashionable drive

RED REIDING HOOD: Fashion blogger Merecedes-Benz Amsterdam Fashion Week fashionable drive

[english]

If you followed my Instagram stories last Saturday you already know that I was fortunate enough for Mercedes-Benz, official sponsor of Amsterdam Fashion Week, to lend me one of their A-class cars for a shopping spree to Amersfoort with my best friend Mariëlle!

“I especially love the diamond grill!”

Gliding over the road
Since I don’t have my drivers license yet, Mariëlle got the honor to get behind the wheel (I only did it for the pictures, lol), which she didn’t mind at all. She was a little bit nervous for driving mechanically for the very first time, but she quickly got the hang of it and realized that it actually is way easier than driving stick; something I totally understand since I hate switching gears during my driving lessons. The salesperson at the Mercedes-Benz dealer in my hometown Leeuwarden also said that Mercedes-Benz is the only mechanical car with seven gears, which you can tell by how smoothly it glides over the road. But it doesn’t only drive great, it also sits great. The chairs are super comfortable, which was very welcome with a long day of shopping ahead!

Bad-ass design
But to me the most important part of all is the awesome design. First of all that big star logo is just bomb! No need to argue about that. Next to that I especially love the ‘diamond’ grill, which looks so cool when it catches sun light. This grill comes with the so-called AMG styling package. Something that looks especially cool in darkness is the logo light that shines on the floor when you open the door; pretty bad-ass! So you can probably imagine that we felt really cool driving around in this awesome machine!

Shopping in Amersfoort
When we arrived in Amersfoort the first thing we did was finding a place to eat. We decided to follow up on a suggestion of one of my Instagram followers and decided to go to this cute place called Buuf in de Serre, which I can truly recommend! Their cakes are so yummy and the interior is beautiful! Next it was time to start shopping. We visited quite a lot of beautiful stores, such as Omoda and Arthur & Willemijn. Apparently I had a kimono loving day, because I ended up buying two: one from Sissy-Boy and one from Bershka. Watch the video above to see what they look like and what more we did in Amersfoort!

“The logo light that shines on the floor when you open the door is pretty bad-ass!”

After a long day of shopping it was so nice to drive home in a comfortable car like this one and I’ve got to admit that it did hurt a little bit to say goodbye. I decided one thing that day: When I finally have my drivers license I definitely want my first car to be a star! Check out more ‘fashionable drives’ with Merecedes-Benz here! #fashionabledrive #amsterdamfashionweek #mercedesbenz

xoxo,
Rowan

[dutch]

 

Als je vorige week zaterdag mijn Instagram stories hebt gevolgd dan weet je waarschijnlijk al dat ik het geluk had dat Mercedes-Benz, officiële sponsor van Amsterdam Fashion Week, me één van hen A-klasse auto’s heeft uitgeleend om een dagje te gaan shoppen in Amersfoort met mijn beste vriendin Mariëlle!

“Ik vind vooral de diamond grill heel stoer!”

Glijden over de weg
Aangezien ik helaas nog geen rijbewijs heb, kreeg Mariëlle de eer om achter het stuur te kruipen (ik alleen voor de foto’s, lol), wat ze totaal niet erg vond. Ze was wel een beetje zenuwachtig om voor de allereerste keer in een automaat te rijden, maar ze had het al gauw onder de knie en realiseerde zich dat het eigenlijk veel makkelijker is dan rijden in een schakelbak; iets wat ik heel goed kan begrijpen aangezien ik schakelen tijdens mijn rijlessen vreselijk vind. De verkoper bij de Mercedes-Benz dealer in mijn woonplaats Leeuwarden zei ook dat Mercedes-Benz de enige automaat heeft met zeven versnellingen, wat je echt merkt aan hoe soepel de auto over de weg glijdt. Maar niet alleen rijdt de auto fantastisch, hij zit ook erg lekker. De stoelen zijn super comfortabel, wat erg fijn was met een lange dag shoppen voor de boeg!

Bad-ass design
Maar het allergaafste vind ik toch wel het gave design. Allereerst is het logo in de vorm van een grote ster gewoon super stoer! Daar is geen discussie over mogelijk. Daarnaast vind ik ‘diamond’ grill echt fantastisch; het ziet er zo gaaf uit als er zonlicht op valt. Deze grill hoort bij het zogenaamde AMG styling pakket. Iets wat er vooral in het donker gaaf uitziet is het logo-licht dat op de grond schijnt als je de deur opent: best wel bad-ass! Dus je kan je waarschijnlijk wel voorstellen dat we ons behoorlijk stoer voelden in deze gave machine!

Shoppen in Amersfoort
Toen we aankwamen in Amersfoort was het eerste wat we deden een plek zoeken om te eten. We besloten een suggestie van één van mijn Instagram-volgers op te volgen en besloten te gaan eten bij een schattig plekje genaamd Buuf in de Serre, wat ik echt kan aanraden! Hun taarten zijn heerlijk en het interieur is prachtig! Daarna was het tijd om te shoppen. We bezochten veel mooie winkels, zoals Omoda en Arthur & Willemijn. Blijkbaar had ik die dag een voorliefde voor kimono’s want ik kocht er twee: één van Sissy-Boy en één van Bershka. Bekijk de video hierboven om te zien hoe ze eruit zien en wat we nog meer deden in Amersfoort!

“Het logo-licht wat op de grond schijnt als je de deur opent is best wel bad-ass!”

Na een lange dag shoppen was het heerlijk om naar huis te rijden in een comfortabele auto als deze en ik moet eerlijk toegeven dat het wel een beetje pijn deed om gedag te zeggen. Ik heb die dag één ding besloten: als ik eindelijk mijn rijbewijs haal wil ik absoluut dat mijn eerste auto een ster wordt! Bekijk hier meer ‘fashionable drives’ met Mercedes-Benz! #fashionabledrive #amsterdamfashionweek #mercedesbenz

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

3 comments