OUTFIT / THAT COLORFUL ZARA KIMONO

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara kimono Moschino bag Warehouse mules ASOS

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing zara kimono moschino bag

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing white mules asos loafers kimono zara

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Zara kimono kick flare pants

[english]

I’m not exactly known for my love of color, but lately I’m feeling more and more attracted to colorful clothes, such as this kimono. I was obsessed with it from the first time I saw it on the webshop, but didn’t click it home immediately; I just wasn’t sure if it was really ‘me’. But when I saw beautiful Rosanna from Billie Rose Blog wearing it in one of her videos I was sold. I ordered it online and have no regrets so far. It’s such a stunning piece of clothing and I also think it’s very versatile: you can either combine it with a pair of trousers and pointy shoes like I did here, but you can also wear it with jeans and sneakers.

“I’m not exactly known for my love of color!”

What do you think of this kimono? Oh, and Happy Easter!

xoxo,
Rowan

[dutch]

Ik sta niet bepaald bekend om mijn liefde voor kleur, maar toch voel ik me de laatste tijd meer en meer aangetrokken tot kleurrijke kleding, zoals deze kimono. Het was liefde op het eerste gezicht en toch klikte ik ‘m niet meteen naar huis; ik wist gewoon niet zeker of dit helemaal iets voor ‘mij’ is. Maar toen ik mooie Rosanna van Billie Rose Blog de kimono zag dragen in één van haar videos was ik verkocht. Ik bestelde ‘m online en heb er nog geen spijt van gehad. Het is zo’n prachtig item en ook nog eens veelzijdig: je kan ‘m combineren met een nette broek en puntige schoentjes zoals ik hier heb gedaan, maar ook met jeans en sneakers.

“Ik sta niet bepaald bekend om mijn liefde voor kleur!”

Wat vind jij van deze kimono? O, en fijne paasdagen!

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Pants: River Island (old, but similar HERE)
Off-shoulder shirt: H&M (HERE)
Kimono: Zara (similar HERE and HERE)
Mules: Warehouse via ASOS (old, but similar HERE)
Bag: Moschino (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2614350″]


Follow on Bloglovin

2 comments