OUTFIT / THE ULTIMATE CRAZY CAT LADY BAG

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing grid check trousers Costes chinchilla Oribagu backpack

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Oribagu chinchilla cat bag outfit white nike sneakers

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Oribagu Chinchilla cat bag outfit grid check trousers outfit

RED REIDING HOOD: Fashion blogger wearing Oribagu chinchilla cat bag outfit

[english]

The last time I wore a backpack had to be when I was a high school freshman. I think I carried it along with me for about one week when I switched to a much cooler (not so practical) messenger bag. For quite a long time I associated backpacks with nerdy, but over the past two years or so backpacks started to become trendy and now I finally gave in as well. So I’m not exactly an early adapter, but I eventually decided to hop on the bandwagon with this super cute crazy cat lady approved ‘Chinchilla’ bag from Oribagu. And you know what? I absolutely love it! Not only is the design amazing for a cat lover like me; backpacks really are very practical! I can fit so much stuff in it and it gives me so much more freedom of movement than when I’m wearing a shoulder bag.

“The design of this Oribagu bag is genius for a crazy cat lady like me!”

Do you want an Oribagu origami bag for yourself? Then check out their online store here and enter code ‘RRH15‘ for 15% off! They also have some very cool marble bags!

xoxo,
Rowan

[dutch]

De laatste keer dat ik een rugzak droeg was in de eerste klas van de middelbare school. Ik hield het hooguit een week vol totdat ik ‘m omwisselde voor een destijds veel hippere messenger bag. Lange tijd associeerde ik rugzakken dan ook met nerderig, maar gedurende de afgelopen twee jaren zijn rugzakken opeens hartstikke hip geworden en eindelijk ben ook ik ervoor gezwicht. Dus ja ik was niet bepaald één van de eersten die deze trend besloot te rocken, maar uiteindelijk besloot ik er dus wel aan te geloven met deze superschattige crazy cat lady ‘Chinchilla’ rugzak van Oribagu. En weet je wat? Ik ben er dol op! Niet alleen is het design natuurlijk geweldig voor een kattenliefhebster als ik, maar rugzakken zijn ook gewoon hartstikke handig! Er past ontzettend veel in en het geeft me ook nog eens veel meer bewegingsvrijheid dan een schoudertas. Heel fijn!

“Ik sta niet bepaald bekend om mijn liefde voor kleur!”

Wil jij een Oribagu Origami tas voor jezelf Bekijk dan hier hun online winkel en voer de code ‘RRH15’ in voor 15% korting! Ze hebben ook hele gave rugzakken met marmerprint!

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Pants: Costes (old, but similar HERE)
Coat: ASOS (HERE)
Sneakers: Nike (similar HERE)
Bag: Oribagu (HERE)
Bandana scarf: ASOS (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2629685″]


Follow on Bloglovin

3 comments