NEW IN / SILVER JEWELLERY FROM MY JEWELLERY

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

Say hi to my new silver jewellery from My Jewellery: a necklace with coins, a necklace with suns, a triangle bangle and a coin ring. If you read my blog regulary you might remember this post in which I introduced you to some new gold jewellery from My Jewellery. And you might also remember that one of my biggest pet peeves when it comes to jewellery is discoloring. According to My Jewellery stainless steel won’t discolor and this is the material all of their jewellery consists of. And well, since I’ve been wearing my gold pieces a lot ever since I got them five months ago, I can affirm this: no discoloring AT ALL! Yay!

“Stainless steel won’t discolor!”

So yeah, I’m very happy with my new jewellery! Outfit photos are coming! Did you already know My Jewellery?

xoxo,
Rowan

[dutch]

 

Zeg hallo tegen mijn nieuwe zilveren sieraden van My Jewellery: een ketting met muntjes, een ketting met zonnetjes, een bangle met driehoekjes en een ring met muntje (ik houd van dit soort ringen!). Als je mijn blog vaak leest herinner je je misschien nog wel deze post waarin ik jullie een aantal nieuwe gouden sieraden van My Jewellery liet zien. En je weet dan misschien ook nog wel dat één van mijn grootste irritaties op het gebied van sieraden verkleuring is. Volgens My Jewellery verkleurt stainless steel niet en dit is het materiaal waar al hun sieraden van gemaakt zijn. En aangezien ik mijn gouden sieraden veel heb gedragen sinds ik ze vijf maanden geleden heb gekregen kan ik dit bevestigen: absoluut géén verkleuring! Joepie!

“Stainless steel verkleurt niet!”

Dus ja, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe sieraden! Outfit foto’s komen eraan! Kende jij My Jewellery al?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin