OUTFIT / REVIVAL OF THE 90’S TEAR AWAY TRACK PANTS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

Unless you’ve been living underneath a rock, you’ve probably already seen the vintage 90’s Adidas tear away track suits taking over the internet. They probably aren’t everybody’s cup of tea, but to me it was love at first sight. From the moment I first saw them, I think on Kim Kardashian, I started googling them. I couldn’t seem to find them in Holland though, so for a couple of weeks I thought I just had to accept they would never be mine. But when I was in Groningen with my sister last week I spotted a look-alike pair at Bershka. They might not be the real deal, but I think I like them even better. I think these from Bershka are a bit more flattering on my figure, since they’re not wide from the top like the original Adidas ones. Next to that I think the absence of the big Adidas logo makes them a bit more chic and less… well, hardcore.

“The absence of the big Adidas logo makes them a bit less… well, hardcore”

What do you think of revival of the 90’s tear away track pants?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Tenzij je onder een steen hebt geleefd is het je vast opgevallen dat de vintage Adidas broek met drukknopen op de zijkanten uit de jaren 90 helemaal terug is. Waarschijnlijk vindt niet iedereen ‘m even leuk, maar voor mij was het liefde op het eerste gezicht. Toen ik ze voor het eerst zag, ik denk bij Kim Kardashian, begon ik meteen met Googlen. Ik kon ‘m echter nergens in Nederland vinden, dus een paar weken lang probeerde ik ‘m uit m’n hoofd te zetten. Totdat ik vorige week met mijn zusje in Groningen was en deze look-alike broek zag hangen bij de Bershka. Het is misschien niet het echte werk, maar ik denk dat ik deze zelfs leuker vind. Ik denk dat deze van de Bershka flateuzer is voor mijn figuur, aangezien hij niet al van bovenaan wijd is zoals het origineel van Adidas. Daarnaast denk ik dat de afwezigheid van het grote Adidas logo ‘m iets chiquer en iets minder tsja… ‘gabbertje’ maakt.

“De afwezigheid van het grote Adidas logo maakt ‘m iets minder tsja… gabbertje”

Wat vind jij van de comeback van deze jaren 90 trainingsbroek met drukknopen?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Tear away track pants: Bershka (similar HERE and HERE)
Off shoulder shirt: H&M (old, but similar HERE)
Bag: Zara (old, but similar HERE)
Backless loafers: Warehouse (old, but similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2676454″]


Follow on Bloglovin