FIGUURA UPDATE / EEN KLEDINGMAAT KLEINER IN 2,5 WEEK!

20170626439954935

[dutch]

Inmiddels ben ik alweer 2,5 week onder behandeling bij Figuura met als doel om slankere maar vooral strakkere benen te krijgen. Benieuwd wat ik tot nu toe heb bereikt? Lees dan snel verder!

“In 2,5 week ben ik een kledingmaat afgevallen!”

De behandelingen
De afgelopen 2,5 week ben ik 5 Ultra Body Shape behandelingen ondergaan, heb ik ook 5 keer oefeningen in de warmtecabine gedaan en ben ik 5 keer in de compressietherapie geweest. Dit alles deed ik telkens in combinatie met de Arosha bodywraps. Lees mijn vorige Figuura blogpost voor uitgebreide informatie over de behandelingen en bekijk bovenstaande video als je benieuwd bent hoe die behandelingen eruit zien! Daarnaast ben ik onder begeleiding van Renate ook bewuster omgegaan met mijn voeding. Zo heeft Renate me snelle en gezonde dinertips gegeven, me opgedragen om meer rauwkost bij de lunch te eten en me aangeraden om in plaats van vette Griekse Yoghurt te kiezen voor roeryoghurt.

De resultaten
En dan nu de reden waarom je waarschijnlijk op deze blogpost hebt geklikt: de resultaten! Hieronder zie je hoeveel ik precies per lichaamsdeel aan centimeters ben kwijtgeraakt.
-5 cm heupomvang (dit staat gelijk aan één kledingmaat!)
-4 cm elk bovenbeen
-3 cm net onder bovenbeen
-2 cm per knie
-2 cm per kuit
In totaal ben ik dus 32 cm kwijt geraakt! Daarnaast ben ik 2,4 kilo afgevallen, waarvan 1,8 kilo vet. Allemaal fantastische resultaten waar ik Figuura ontzettend dankbaar voor ben!

En hoe nu verder?
Mijn vetpercentage is nog wel iets te hoog. Om dat naar een gezond percentage te brengen ga ik twee weken aan het lekkere en simpele eiwitdieet Avislank. ‘s Ochtends en tussen de middag neem ik een shake. Daarbij eet ik rauwkost. Tussendoor mag ik nog een sinaasappel, groene appel of twee mandarijnen. En ik drink de hele dag door water en een speciale groene thee van Avislank. ‘s Avonds eet ik een ruime portie groente en mager vlees. Als ik dit twee weken volhoud in combinatie met de behandelingen zou ik daarna een gezond vetpercentage moeten hebben.

“Na twee weken Avislank zou ik een gezond vetpercentage moeten hebben!”

Benieuwd of het mij over twee weken is gelukt om mijn vetpercentage omlaag te krijgen? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal om meteen een melding te ontvangen als ik een nieuwe video heb geplaatst. Ondertussen zal ik ook previews plaatsen op Instagram stories, dus vergeet me ook zeker daar niet te volgen. En ben je nieuwsgierig geworden naar wat Figuura voor jou kan doen? Neem dan eens een kijkje op de website en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse!

xoxo,
Rowan

[english]

It’s been 2,5 weeks since I started my treatment at Figuura to get leaner but above all firmer legs. Curious to see my results so far? Then keep reading!

“I lost one clothing size in 2,5 weeks!”

The treatments
The last 2,5 weeks I’ve done 5 Ultra Body Shape treatments, 5 workouts in a heat cabin and 5 compression therapy treatments. All in combination with the Arosha bodywraps. Read my previous Figuura blog post for comprehensive information about the treatments and watch the video above if you’re interested in what those treatments look like exactly! Next to that I’ve also been more conscious regarding my nutrition. Renate for example gave me quick en healthy dinner tips, told me to eat more greens with my lunch and suggested to take ‘roeryoghurt’ in stead of fatty Greek yoghurt.

The results
On the the reason why you probably even clicked on this blog post: the results! Underneath you can see exactly how many centimeters I lost per body part.
-5 cm off the hips (this equals one clothing size!)
-4 cm off each upper leg
-3 cm off right underneath each upper leg
-2 cm off each knee
-2 cm off each calf
In total I lost 32 centimeters! Next to that I lost 2,4 kilograms in weight, of which 1,8 kilograms is fat. The results are incredible and I’m extremely grateful for Figuura helping me out!

What now?
My fat percentage still is a bit too high. To bring that towards a healthy percentage I’ll be going on an easy protein diet from Avislank. For breakfast and lunch I’ll be taking a shake. In addition I’ll eet vegetables. In between I’m allowed to have an orange, green apple or two clementines. And I also drink water and a special green tea from Avislank all day. For dinner I’ll be eating lean meat and lots of vegetables. If I stick with this for two weeks in combination with the treatments I should have a healthy fat percentage afterwards.

“After two weeks Avislank I should have a healthy fat percentage!”

Curious to see if I manage to get a lower fat percentage in two weeks? Then subscribe to my YouTube kanaal to get notified of each new video! In between I will also share previews on Instagram stories, so make sure to follow me over there as well. Curious to what Figuura can do for you? Then take a look at their website and schedule a free intake!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin