OUTFIT / MY BOYFRIEND HATES THIS DRESS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

Yep, he really does! I first saw this Zara gingham dress on Rosanne from Billie Rose Blog and I loved it right away, so I decided to order it. My boyfriend’s first reaction to this dress was less positive though. He thinks it looks like a suit you put on a baby to keep it warm or something like that, lol! He always makes the funniest comparisons whenever I wear something he doesn’t like. Oh well, as long as he doesn’t leave me I’m okay with him sometimes not liking what I wear ;)

“My boyfriend thinks this dress looks like something a baby would wear.”

What do you think of this Zara gingham dress? Do you like it or do you agree with my boyfriend?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Jep, hij vindt ‘m echt spuuglelijk! Ik zag deze Zara ruitjesjurk voor het eerst bij Rosanne van Billie Rose Blog en het was liefde op het eerste gezicht, dus ik besloot ‘m te bestellen. Mijn vriend zijn eerste reactie op deze jurk was echter minder positief. Hij vindt dat het lijkt op een pakje dat je een baby aantrekt om ‘m warm te houden of zoiets, lol! Hij maakt altijd de grappigste vergelijkingen als ik iets draag wat hij niet leuk vindt. Ach ja, zolang hij maar niet bij me weg gaat vind ik het prima dat hij mijn outfits soms niet zo geslaagd vindt ;)

“Mijn vriend vindt dat deze jurk iets is wat een baby zou dragen.”

Wat vind jij van deze Zara ruitjesjurk? Vind je ‘m leuk of ben je het eens met mijn vriend?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Gingham dress: Zara (very similar HERE)
Bag: Moschino (HERE)
Sneakers: Nike (similar HERE)
Sunglasses: Cazal (similar HERE)

[show_shopthepost_widget id=”2708733″]


Follow on Bloglovin

1 comment