NEW IN / MY FIRST PAIR OF CAZAL SUNGLASSES

Processed with VSCO with hb1 preset

SAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

Say hi to my very first pair of Cazal sunglasses! They are something different and that’s exactly why I like them. I love the angular design, gradient glasses and gold detailing on the sides. I must say I feel pretty bad-ass wearing these shades, which might have to due with the fact that Cazal is incredibly popular in the hip-hop scene. Queen Bey for example often get’s spotted wearing a pair. And well, if Bey approves of them, the awesomeness of this brand is a sure thing! I’ve got to admit they don’t come cheap, but at SmartBuyGlasses you can shop many nice Cazal models for up to 40% off!

“Cazal is incredibly popular in the hip-hop scene”

What do you think of my new Cazal sunglasses?

xoxo,
Rowan

[dutch]

 

Zeg hallo tegen mijn nieuwe Cazal zonnebril! Het is een erg aparte bril en juist daarom vind ik ‘m zo tof. Ik ben dol op het hoekige design, de gradient glazen en gouden details op de pootjes. Ik moet zeggen dat ik me behoorlijk bad-ass voel met deze bril op, wat weleens te maken zou kunnen hebben met het feit dat Cazal razend populair is in de hip-hop scene. Queen Bey wordt bijvoorbeeld vaak gespot met een exemplaar op haar neus. En tsja, als zelfs Bey ze goedkeurt, is de ‘awesomeness’ van dit merk een feit! Toegegeven, het zijn geen goedkope brilletjes, maar bij SmartBuyGlasses vind je veel gave Cazal modellen met tot 40% korting!

“Cazal is razend populair in de hip-hop scene!”

Wat vind  je van mijn nieuwe Cazal zonnebril?

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin