OUTFIT / MY VELVET ‘CURTAIN’ PANTS

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

My last outfit post was called ‘my boyfriend hates this dress’. Well, the title of this outfit post has something to do with my boyfriend’s taste in fashion. He loves me to the moon and back, but he doesn’t always love what I’m wearing. He for example absolutely hates these pants and compares them to curtains in an old lady’s house, lol. Seriously, his comparisons are always so funny! I’m thinking of making a video with him giving his unsalted opinion on a couple of my garments. Would that be something you’d like to see?

“My boyfriend compares these pants to curtains in an old lady’s house.”

What do you think of these velvet pants?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Mijn vorige outfit post heette ‘my boyfriend hates this dress’. De titel van deze outfit post heeft wederom iets te maken met mijn vriend zijn smaak op het gebied van fashion. Hij houdt ontzettend veel van me, maar hij is niet altijd even dol op wat ik draag. Hij heeft bijvoorbeeld een gruwelijke hekel aan deze broek en vergelijkt ze met gordijnen in het huis van een oud vrouwtje, lol. Zijn vergelijkingen zijn altijd zo grappig! Ik zit er aan te denken om een video te maken waarin ik hem zijn ongezouten mening laat geven over een paar van mijn kledingstukken. Is dat iets wat jij leuk zou vinden om te zien?

“Mijn vriend vergelijkt deze broek met de gordijnen in het huis van een oud vrouwtje.”

Wat vind jij eigenlijk van deze velvet broek?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Pants: The Darling Amsterdam
Body: Zara
Pumps: Guess (via Omoda)
Bag: Zara (old)


Follow on Bloglovin

3 comments