FIGUURA UPDATE / -7,5 CM HEUPOMVANG NA ÉÉN MAAND!

collage1

collage2

[dutch]

Inmiddels ben ik alweer één maand onder behandeling bij Figuura met als doel om slankere maar vooral strakkere benen te krijgen. Benieuwd wat ik tot nu toe heb bereikt? Lees dan snel verder!

“Ik vond de Avislank shakes eigenlijk gewoon ontzettend lekker!”

De behandelingen
De afgelopen maand heb ik 8 Ultra Body Shape behandelingen in combinatie met Arosha bodywraps ondergaan, waarmee ik de kuur heb afgemaakt. Daarnaast heb ik ook 9 keer oefeningen in de warmtecabine gedaan en ben ik 9 keer in de compressietherapie geweest. Lees mijn Figuura introductieblogpost voor uitgebreide informatie over de behandelingen en bekijk deze video als je benieuwd bent hoe die behandelingen eruit zien! Daarnaast ben ik onder begeleiding van Renate ook bewuster omgegaan met mijn voeding. De afgelopen twee weken heb ik het eiwitdieet Avislank gevolgd om mijn vetpercentage omlaag te krijgen. Voor strakkere benen is dit namelijk een must. ‘s Ochtends en tussen de middag nam ik een shake bestaande uit poeder en melk of yoghurt. Daarbij at ik rauwkost. Tussendoor mocht ik nog een stuk fruit en ik dronk de hele dag door water en een speciale groene thee van Avislank. ‘s Avonds eet ik een ruime portie groente en mager vlees. ‘Shaken’ klinkt misschien heftig, maar zo heb ik het helemaal niet ervaren! Ik vond het prima vol te houden en vond de shakes, met name de cappuccinosmaak, ook gewoon ontzettend lekker!

De resultaten
En dan nu de reden waarom je waarschijnlijk op deze blogpost hebt geklikt: de resultaten! Hieronder zie je hoeveel ik vanaf het begin precies per lichaamsdeel aan centimeters ben kwijtgeraakt.
-7,5 cm heupomvang
-5 cm elk bovenbeen
-4 cm net onder bovenbeen
-4 cm per knie
-4 cm per kuit
Echt fantastische resultaten! Ik heb nu eindelijk weer een heupomvang van minder dan 100 dm en dat voelt ontzettend goed! Daarnaast ben ik van 71,5 kilo naar 66,7 kilo gegaan, wat betekent dat ik in totaal 4,8 kilo ben afgevallen. Daarvan ben ik 3 kilo vet kwijtgeraakt, wat volgens Renate echt te danken is aan de Avislank. Ik ben zo blij met deze resultaten en ik ben Figuura dan ook onwijs dankbaar!

En hoe nu verder?
We gaan nu zorgen dat ik deze resultaten ga behouden door nog twee maanden door te gaan met de oefeningen in de warmtecabine en compressietherapie. Ook ga ik om het af te bouwen nog een weekje door met de Avislank shakes, maar dan alleen ‘s ochtends in plaats van ook in de middag. Daarnaast ga ik mijn huid vanaf nu dagelijks verzorgen met producten van Arosha: de body rescue peeing en anti-cellulitis crème.

“Om deze resultaten te behouden gaan we nog twee maanden door!”

Benieuwd of ik er over een maand nog steeds zo goed uitzie of misschien zelfs wel beter? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal om meteen een melding te ontvangen als ik een nieuwe video heb geplaatst. Ondertussen zal ik ook previews plaatsen op Instagram stories, dus vergeet me ook zeker daar niet te volgen. En ben je nieuwsgierig geworden naar wat Figuura voor jou kan doen? Neem dan eens een kijkje op de website en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse!

xoxo,
Rowan

[english]

It’s been one month since I started my treatment at Figuura to get leaner but above all firmer legs. Curious to see my results so far? Then keep reading!

“I just really liked the Avislank shakes!”

 

The treatments
This last month I’ve done 8 Ultra Body Shape treatments in combination with Arosha Bodywraps, which means I finalized this particular treatment. Next to that I did 9 workouts in a heat cabin and 9 compression therapy treatments. Read my Figuura introduction blog post for comprehensive information about the treatments and watch this video  if you’re interested in what those treatments look like exactly! Next to that I’ve also been more conscious regarding my nutrition. The last two weeks I’ve been on the Avislank protein diet to lower my fat percentage. This is an absolute must for firmer legs. For breakfast and lunch I took a shake consisting of powder and milk and yogurt. In addition I ate vegetables. In between I ate a piece of fruit and I also drank lots of water and a special green tea from Avislank. For dinner I ate lean meat and lots of vegetables. ‘Shaking’ might sound scary, but it’s not at all. I thought it was easy to stick to and I really liked the shakes, especially the cappuccino flavor!

The results
On the the reason why you probably even clicked on this blog post: the results! Underneath you can see exactly how many centimeters I lost per body part.
-7,5 cm off the hips
-5 cm off each upper leg
-4 cm off right underneath each upper leg
-4 cm off each knee
-4 cm off each calf
The results are incredible! I finally have a hip width of less than 100 cm and that feels so good! Next to that I’ve gone from 71,5 kilograms to 66,7 kilo grams gegaan, which means I lost a total of 4,8 kilograms. 3 kilograms of that consisted out of fat, which according to Renate is really because of the Avislank. I’m so happy with these results and I’m incredibly thankful for Figuura for helping me out!

What now?
We’re going to make sure I’ll keep these results by keep doing the workouts in the heat cabin and compression therapy for two more months. I’ll also keep drinking shakes for another week, but only for breakfast now. Next to that I’ll be treating my skin daily with products of Arosha: the body rescue peeling and anti-cellulite cream.

“To keep these results we’ll keep doing the treatments for two more months.”

Curious to see if I still look this good or even better next month? Then subscribe to my YouTube kanaal to get notified of each new video! In between I will also share previews on Instagram stories, so make sure to follow me over there as well. Curious to what Figuura can do for you? Then take a look at their website and schedule a free intake!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

3 comments