OUTFIT / SEAWEED SLIDES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

[english]

All of my last outfit posts seem to contain quotes from my boyfriend and this one is no exception. I just think his description of these new shoes is too funny not to mention. He calls them *drum rolls*…. SEAWEED SHOES! Isn’t that hilarious? I kind of see what he means, but I still think they’re super chic. I love the color, I love the velvet and I love the oversized braided bands. Too me they’re absolutely perfect! I think they look great together with this new light green shirt dress which I got in sale at Sissy-Boy.

“My boyfriend calls them seaweed shoes!”

What do you think of my ‘seaweed shoes’?

xoxo,
Rowan

[dutch]

Al mijn outfit posts bevatten de laatste tijd een quote van mijn vriend en dit is geen uitzondering. Zijn beschrijving van deze nieuwe schoenen is simpelweg te grappig om niet te noemen. Hij noemt ze *tromgeroffel*… ZEEWIERSCHOENEN! Hilarisch toch? Ik zie wel enigszins wat hij bedoelt, maar toch vind ik ze er zelf vooral super chique uit zien. Ik ben verliefd op de kleur, verliefd op het fluweel en verliefd op de grote gevlochten banden. Wat mij betreft zijn ze perfectie! Ik vind ze geweldig staan samen met deze nieuwe overhemdjurk welke ik bij Sissy-Boy in de sale kocht.

“Mijn vriend noemt ze zeewierschoenen!”

Wat vind jij van mijn zeewierschoenen?

xoxo,
Rowan


WHAT I’M WEARING
Shirt dress: Sissy-Boy (similar HERE)
Velvet slides: H&M (HERE)
Sunglasses: Ray-Ban ‘clubmaster’ (HERE)
Bag: Love Moschino (HERE)


Follow on Bloglovin

3 comments