FIGUURA UPDATE / 6,5 KILO EN BIJNA 10 CM KWIJT!

resultaat

[dutch]

Inmiddels ben ik alweer twee maanden onder behandeling bij Figuura met als doel om slankere maar vooral strakkere benen te krijgen. Benieuwd wat ik tot nu toe heb bereikt? Lees dan snel verder!

“Ik ben van 71,5 kilo naar 65 kilo gegaan!”

De behandelingen
De afgelopen maand heb ik twee keer in de week oefeningen in de warmtecabine gedaan gevolgd door compressietherapie. Lees mijn Figuura introductieblogpost voor uitgebreide informatie over de behandelingen en bekijk deze video als je benieuwd bent hoe die behandelingen eruit zien! Ik ben gestopt met shaken, waarover je hier meer kan lezen, en ben weer ‘normaal’ gaan eten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik mijn voedingspatroon van voor Figuura weer heb opgepakt, want toen at ik simpelweg te veel en te ongezond. Nu neem ik minder grote porties en maak ik bewustere keuzes. Het is heus niet zo dat ik nooit meer een wijntje drink of een patatje eet, maar ik heb keuzes leren maken: als ik een wijntje neem, neem ik geen patatje en andersom. Ook zorg ik dat wanneer ik bijvoorbeeld eens een patatje heb gegeten, ik de dagen erna weer een gezonde maaltijd neem. En dat bevalt me eigenlijk heel goed! Ik ben gaan houden van het positieve gevoel dat ik krijg door gezond te eten; ik merk dus dat ik niet alleen qua lichaam, maar ook qua geest gezonder ben geworden. Ik zit gewoon – nog steeds – hartstikke goed in mijn vel!

De resultaten
En dan is het nu tijd voor de de resultaten! Hieronder zie je hoeveel ik vanaf het begin precies per lichaamsdeel aan centimeters ben kwijtgeraakt. Dit keer hebben we ook mijn bovenlijf meegenomen.
– 2 cm per bovenarm
– 4 cm maag
– 4 cm taille
– 6 cm buik
– 9 cm heupomvang
– 5 cm per bovenbeen
Ik ben zo blij met deze resultaten! Ik zit nu dik onder de 100 centimeter heupomvang en ondanks dat we ons er niet op hebben gericht ben ik ook aardig wat buikomvang kwijt. Daarnaast ben ik van 71,5 kilo naar 65 kilo gegaan, wat betekent dat ik in totaal maar liefst 6,5 kilo ben afgevallen! Ik ben helemaal klaar voor mijn trip naar Bali volgende maand!

En hoe nu verder?
We gaan nu zorgen dat ik deze resultaten ga behouden door tenminste nog één maand door te gaan met de oefeningen in de warmtecabine en compressietherapie. Daarnaast blijf ik mijn huid dagelijks verzorgen met producten van Arosha: de body rescue peeing en anti-cellulitis crème.

“Wat betreft voeding heb ik geleerd om keuzes te maken.”

Benieuwd of ik er over een maand nog steeds zo goed uitzie of misschien zelfs wel beter? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal om meteen een melding te ontvangen als ik een nieuwe video heb geplaatst. Ondertussen zal ik ook previews plaatsen op Instagram stories, dus vergeet me ook zeker daar niet te volgen. En ben je nieuwsgierig geworden naar wat Figuura voor jou kan doen? Neem dan eens een kijkje op de website en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse!

xoxo,
Rowan

[english]

It’s been two months since I started my treatment at Figuura to get leaner but above all firmer legs. Curious to see my results so far? Then keep reading!

“I went from 71,5 to 65 kilograms”

The treatments
This last month I did workouts in a heat cabin and compression therapy sessions twice a week. Read my Figuura introduction blog post for comprehensive information about the treatments and watch this video  if you’re interested in what those treatments look like exactly! I stopped taking shakes – click here to read more about that – and started eating ‘normal again. That doesn’t mean that I’m eating the same as I did before Figuura, since I simply ate too much and too unhealthy back then. Now I take smaller portions and make more conscious choices. It’s not like I never drink wine or eat fries anymore, but I learned to make choices: when I drink wine, I won’t eat fries and the other way around. And when I do for example eat fries, I’ll eat healthier meals the days after. And I must say I feel really good about that! I started loving the positive feeling I get by eating healthy: not only my body became healthier, but also my mind. I just feel REALLY good about myself at the moment!

The results
Time for the results! Underneath you can see how many centimeters I lost per body part. This time we also measured my upper body.
– 2 cm per upper arm
– 4 cm stomach
– 4 cm waist
– 6 cm belly
– 9 cm hips
– 5 cm per upper leg
I’m so incredibly happy with these results! I’m far under 100 centimeters hip width now and although we didn’t aim for it I also lost a great amount of fat around my belly. Next to that I went from 71,5 kilograms to 65 kilograms, which means I lost a whopping 6,5 kilograms! I’m so ready fro my trip to Bali next month!

What now?
We’re going to make sure I’ll keep these results by keep doing the workouts in the heat cabin and compression therapy for at least one more month. Next to that I’ll keep treating my skin daily with products of Arosha: the body rescue peeling and anti-cellulite cream.

“When it comes to nutrition I learned to make choices.”

Curious to see if I still look this good or even better next month? Then subscribe to my YouTube kanaal to get notified of each new video! In between I will also share previews on Instagram stories, so make sure to follow me over there as well. Curious to what Figuura can do for you? Then take a look at their website and schedule a free intake!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin

4 comments