Mac Honeylove lipstick review + swatches

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mac honeylove lipstick swatch mac spice lip pencil close up lips look

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mac honeylove lipstick swatch mac spice lip pencil close up lips full face look

RED REIDING HOOD: Beauty blogger review mac honeylove lipstick swatch mac spice lip pencil

Mochten jullie het nog niet in de gaten hebben: Ik heb een zwak voor MAC lippenstiften en lippotloden. Ze hebben elke kleur die je maar kan bedenken en ze zijn van een hoge kwaliteit. Sinds ik MAC producten gebruik heb ik voor het eerst dat een lippenstift de hele dag kan blijven zitten.

MAC Honeylove + Spice lippotlood

Tot een week geleden droeg ik bijna elke dag alleen maar MAC spice lippotlood, waar ik ook een blog post over schreef. Echter kwam ik op instagram een foto tegen van iemand die haar spice lippotlood combineerde met MAC honeylove lippenstift, wat ik een hele mooie combinatie vindt. Dus ik besloot ook MAC honeylove 605 aan te schaffen. Door honeylove lippenstift te dragen boven spice lippotlood krijgen je lippen net een wat zachtere, maar toch nog matte, uistraling. Het is een hele draagbare, maar niet saaie combinatie. I like!

Draagbaar en blijft goed zitten

Ik ben heel blij met deze lippenstift, de kleur is mooi en lekker draagbaar en hij blijft ook nog heel goed zitten (ook na een maaltijd). Het lippotlood zorgt er natuurlijk voor dat de lippenstift nog beter blijft zitten. Omdat het een matte lippenstift is werkt ie wel een beetje uitdrogend, dus het is van belang om je lippen voor het aanbrengen goed te hydrateren (ik zweer bij Purol). Overigens zijn mijn lippen tegenwoordig extra droog, zoals je op de close-up foto een beetje kan zien, omdat ik aan de roaccutane ben (een zware kuur tegen acné). Bij een ‘normaal’ persoon die geen roaccutane slikt, zou het dus wel een beetje meevallen qua droogheid.

Wat vinden jullie van deze lip combo?

Liefs,
Rowan

Follow on Bloglovin