FIGUURA UPDATE / -11 CM HEUPOMVANG NA 3 MAANDEN!


collage1 collage2

Inmiddels ben ik alweer drie maanden onder behandeling bij Figuura met als doel om slankere maar vooral strakkere benen te krijgen. Benieuwd wat ik tot nu toe heb bereikt? Lees dan snel verder!

“Ik ben meer dan 10 cm om mijn heupen kwijtgeraakt!”

De behandelingen
De afgelopen maand heb ik twee keer in de week oefeningen in de warmtecabine gedaan gevolgd door compressietherapie. Lees mijn Figuura introductieblogpost voor uitgebreide informatie over de behandelingen en bekijk deze video als je benieuwd bent hoe die behandelingen eruit zien! Daarnaast let ik ook op wat ik eet. Dat wil niet zeggen dat ik nooit meer iets ongezonds eet, maar ik heb vooral geleerd keuzes te maken: als ik een wijntje neem, neem ik geen patatje en andersom. Ook zorg ik dat wanneer ik bijvoorbeeld eens een patatje heb gegeten, ik de dagen erna weer een gezonde maaltijd neem. En dat bevalt me eigenlijk heel goed! Ik ben gaan houden van het positieve gevoel dat ik krijg door gezond te eten; ik merk dus dat ik niet alleen qua lichaam, maar ook qua geest gezonder ben geworden. Ik zit gewoon – nog steeds – hartstikke goed in mijn vel!

De resultaten
En dan is het nu tijd voor de de resultaten! Hieronder zie je hoeveel ik vanaf het begin precies per lichaamsdeel aan centimeters ben kwijtgeraakt. Dit keer hebben we ook mijn bovenlijf meegenomen.
– 4 cm per bovenarm
– 4 cm maag
– 4 cm taille
– 8 cm buik
– 11 cm heupomvang
– 6 cm per bovenbeen
Ik ben zo blij met deze resultaten! Ik ben gewoon meer dan 10 cm rondom mijn heupen kwijtgeraakt. Dat is dik twee kledingmaten! Daarnaast ben ik van 71,5 kilo naar 63,7 kilo gegaan, wat betekent dat ik in totaal maar liefst 7,8 kilo ben afgevallen! Vandaag stap ik in het vliegtuig naar Bali en ik ben er helemaal klaar voor. Voor het eerst in mijn leven zal ik me echt goed voelen over mijn lichaam!

En hoe nu verder?
Aanvankelijk zouden we na drie maanden ophouden, maar Renate heeft voorgesteld om voor het behoud toch nog even door te gaan en daar zeg ik absoluut geen nee tegen! Hoelang we nog precies door gaan weten we nog niet, maar daar gaan we het na mijn vakantie over hebben. Ik heb namelijk direct na mijn vakantie een nieuwe afspraak bij Figuura staan; een hele goede stok achter de deur om niet helemaal los te gaan qua eten tijdens mijn vakantie, haha!

“Ik ben dik twee kledingmaten afgevallen!”

Benieuwd hoe ik er na mijn vakantie uitzie? Abonneer je dan zeker op mijn YouTube kanaal om meteen een melding te ontvangen als ik een nieuwe video heb geplaatst. Ondertussen zal ik ook previews plaatsen op Instagram stories, dus vergeet me ook zeker daar niet te volgen. En ben je nieuwsgierig geworden naar wat Figuura voor jou kan doen? Neem dan eens een kijkje op de website en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende figuuranalyse!

xoxo,
Rowan


Follow on Bloglovin